söndag 1 juni 2014

En svunnen tid.

Jo..det var en annan tid då när dessa var i bruk i varje hem.
De sista hundra årens tekniska utveckling har ju varit helt otroligt när man tänker efter....vi har det riktigt bra idag.

Gårdagen då?

Jo..blev ju en lyckad tillställning, precis som jag anade...men bäst var det väl att komma hem i lagom tid...tacksamt för en osocial jäkel som mig ;)

Men kul var det :)

Nu väntar fyra dagar i skärselden på nytt...eller på jobbet då...beror på hur man ser det.
På Torsdag åker alla i årskurs 4 till Nordens ark, två bussar med 120 platser sammanlagt är beställda...mitt förslag om skottsäkra västar och basebollträn att spöa ungarna med avslogs enhetligt av övriga ansvariga..jaja...skyll inte på mig sen bara ;)

Seriöst då..ska bli kul..ungarna behöver se lite annat och djur tilltalar väl de flesta barn, inklusive mig ;)
För övrigt är detta inlägg nr 699 i ordningen på denna blogg....således når jag upp till 700 nästa gång....hujeda mej ;)

Undertecknad tillönskar er ett superbt avslut av denna helg...ha de gott :)


9 kommentarer:

christel sa...

Ha det gött själv :)

Gubben sa...

Ha det bra med ungarna!

Eva Trillian sa...

Nejmenhej! :)
Skönt att du överlevde kalaset! Känner igen känslan av att tycka att det är jobbigt att ge sig på sådana tillställningar , men känslan av att det var roligt - efteråt ;)
Lycka till på Nordens Ark! En trevlig plats! Var rädd om den ;)

BP sa...

Kul att höra att Guldkryckan även fortsättningsvis kommer att blogga - alltså att du överlevde kalaset.
Norden Ark är ju så himla fin. Det borde verkligen uppskattas av de yngre och de äldre barnen. oppas ni får riktigt fint väder. Å om du ser några fyrhjulingar som åker omkring på Nordens ark så kan du tänka på mig. Jobbade nämligen på företaget som sålde dem till Norden Ark och jag gjorde en artikel om hur de används där.
Himla coolt kort på dig:-)
Ha en fin vecka nu du med!

Mia sa...

Ber att få gratulera i förskott ;) Så önskar jag dig några fina dagar på jobbet med en kanonavslutning på veckan! Salut!!! Kram på're!

badtant.bloggo.nu sa...

Vad härligt för alla barn att få åka på en liten tripp. Ja nu sparkar vi igång en ny kort vecka och grattis till din blogg som fyller 700 inlägg.
Ha en bra solig Måndag.
Kramen

Herr Nilssons Fru sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Herr Nilssons Fru sa...

En sån har vi. Ja en järnspis alltså :) de e ju kalas, den skulle jag inte vilja vara utan vintertid när strömmen går. Ja för framåt har ju tekniken gott men ström är vi rent otäckt beroende av, utan den stannar hela världen, bara järnspisarna funkar..:)

Skönt du tog dig igenom kalaset. Kalas..jo de har jag lärt mig gilla på den här halvan av livet. De e rätt upplyftande faktiskt o livat. Ska på bröllop här snart de e härligt, bröllop är speciellt, vid havet ska de ske - de ser jag fram mot, hoppas solen skiner den dagen.

Oj vilken resa med så många barn. de blir ingen vila ingen ro o de e la inte meningen heller kan jag tro.
Grattis till alla inlägg som du gjort och som glädjer oss andra bloggisar som följer dig, snygg bild där på slutet, någon du känner? :)

Kramiz

Veiken sa...

Nordens Ark är helt fantastisk, så det behövs nog inga hårda tag med ungarna! Hoppas ni fick en fin dag däruppe! :)