fredag 20 juni 2014

Glad Midsommar på er.

Jo men visst...vaknade 08:41 denna midsommar av ett "krafsande" läte...flög upp och fann en hög med avföring av modellen "katt" under vardagsrumsbordet.
Hade katthelvetet varit människa och konstnär hade han skyllt på just detta med "konstnärlighet" och kommit undan med det...men nu är han ju bara katt...stackars sate ;)

Undertecknad ansvarig för nämnda katt insåg att han nog borde ha kollat kattlådan lite extra innan sänggång....men han är snart 18 år...lite dement tror jag eller vad det nu kallas när en katt blir gammal.

Men hur som helst..det är midsommar ju...kylskåpet är fyllt med läckerheter och "baren" står öppen hela dagen fri att utnyttja så länge man når upp till nedersta hyllan..har kollar detta genom att knästående inspektera möjligheterna att nå nedersta hylla med spritflaskor.
Till nästa år ska jag ha en slang från en uppmonterad plastdunk på väggen ner till golvnivå för säkerhets skull ;)

Men nej...för 20 år sedan hade det nog varit en alternativ ovannämnda beskrivning av midsommarfirandet...man är ju ingen ungdom längre...lika bra det tror jag ;)


Detta ska bli gott :)

Glad midsommar på er.


5 kommentarer:

Mia sa...

En riktigt fin midsommarhelg till dig kommer det att bli ser jag i ditt kylskåp! Dessutom verkar du ha en del gottigheter i ett annat skåp. Tror du fixar helgen galant!

Ha det riktigt gött!!!

BP sa...

Önskar dig också en riktigt skön Midsommar. Du är väl rustad ser jag. Bara packa ner kylskåpet och dra till kompisen. Där kan du ställa kylskåpet på altanen och tömma det vartefter.
Här är 13 grader och grått... Hoppas du har bättre väder hos dig!

TantGlad sa...

Alltid trevligt att läsa din underhållande blogg.

Önskar dig nu en.....


GLAD MIDSOMMAR!

Znogge sa...

Det är svårt att lära gamla katter sitta! Eller var det hundar...

Nåja, god fortsättning på helgen!

Mia sa...

Fortsatt glad midsommar till er också!! Ingen snö här, men dock har det kommit regn och hagelskurar så det räcker och blir över...längre upp i norr har det snöat, till o med så mycket att man kan mäta snödjupet!!!