lördag 12 juli 2014

Lite "si" och lite "så".

Semestertider kan man göra lite som man vill med, planera in allt i minsta detalj så att man inte slösar bort sin tid på "oväsentligheter" utan verkligen drar nytta av "HELA" semestern.
Eller så gör man som jag, tar den som den kommer.

Enda planeringen jag hade var mina dagar i Tyskland...sen har det blivit lite "Si" och "så" med det mesta, så som det ofta blir när guldkryckan har semester eller ledighet i största allmänhet.
"Orka" hålla på med att planera in allt och sen kämpa med att kunna "knö" in allt under dygnets timmar och sedan bli besviken för att man inte hann med allt som man hade planerat.

Bättre att ta det lugnt och slappa så mycket som möjligt.
Men en grej till är faktiskt inplanerad...vår uppmontering av den nya skyddsanordningen på vårt residents magnifika balkong:


Förutom att katterna kan vistas på nämnda balkong utan tillsyn så slipper man ju även alla duvor som uppehåller sig där allt som oftast.
En sanitär katastrof med duvor i bostadsområden....men de stackars krakarna ska väl bo nånstans de med, fast inte längre på det guldkryckianska balkonghelvetet.

Zillen instämmer i allt jag skriver....Husse är bäst ;)

Ha de gott :)12 kommentarer:

znogge sa...

Ha ha, klart att Zillen tycker Husse är bäst :-) Lycka till med projektet!

Trevlig lördagskväll!

Eva Trillian sa...

Zillen vet var lojaliteten gör sig bäst ;)
Att att det som det kommer, på semestern, det är inte alls dumt :) Det kan man ju vänja sig vid ;)

Susanne sa...

Duvor på balkongen vill ingen ha, så nu får de flytta in hos någon annan ;)

BP sa...

Alltså att planera en semester i minsta detalj är då ingen semester. Det är ju jobb. Inget roligt alltså, så jag tycker du gör helt rätt. Så brukar vi också göra även om vi inte är hemma. Mycket roligare, mera spontant och allt väntar en överraskning runt hörnet.

Du har ju en toppen balkong! Å som Susanne skriver så låt duvorna kommer in och skita ner någon annanstans - för att inte tala om fiskmåsarna.

Kul att du har fått upp intresset liiiiiitet fö fotbollen. Maken min är ju lika ointresserad som du, men Tyskland-Brasilien 7-1 tittade han på - helt förtrollad. Eller så tyckte han om att jag slutade skrika efter 2-0;-)

Ha en fin kväll nu. Bronsmatchen börjar kl 22:00. Försnacket kan du skippa;-)

Junitjej sa...

Visst är det skönt att ta dagen som den kommer?
Så söt katt!

Veiken sa...

Så härligt med en som håller med i allt! Duvor och måsar borde flytta till skog och hav! :) Ha det got på semestern.....

Veiken sa...

Så härligt med en som håller med i allt! Duvor och måsar borde flytta till skog och hav! :) Ha det got på semestern.....

Gubben sa...

Håller med om att det är nog skönast att bara "vara" .
Har en vecka kvar till semsetern.

TantGlad sa...

Zillen var /är otroligt söt misse och förstår ju att husse är bäst.
Semester då ska man ha semester för håller man på att planera en massa är det ju inte semester tycker jag. Skönt slippa alla måsten och bara ta dagen som den kommer. Så himla skönt är det. För planerar man en massa blir man ju bara stressad över, och om man inte hinner med allt man planerat.

Sol ännu en dag hos mig. Det tar på krafterna med värmen haha.....men man ska inte gnälla hihi.
Ha en jätteskön söndag nu.

Hanna sa...

Vi har inte heller planerat vår semester och det är så skönt att bara ta dagen som den kommer.

Mia sa...

Sådan semester gillar jag också. Någon liten resa så jag känner att jag kommit hemifrån litet. Sedan bara göra vad som faller mig in. Drömsemester, avstressande och njutbart.

Har du ytterligare någon vecka, eller börjar semestern lida mot sitt slut nu?

Anonym sa...

Zillen är partisk