torsdag 30 oktober 2014

Mitt område.

Bergsjön, en stadsdel med en dålig stämpel som blivit bättre allt eftersom tiden gått.
Men sista två åren har det änna gått lite utför tyvärr...kriminalitet, försäljning av droger på torget, gäng-uppgörelser, ja, hela paketet.
Ibland känner jag att det bästa vore om nån av de stora organisationerna tog över hela eländet så det lugnade ner sig.
Fast bäst vore det väl om Polisen fick tag i alla de där, slängde in dem i en cell och svetsade igen dörren till nämnda cell :(
Men det är ju ingen lösning på själva problemet....lösningen då?


Ja du..då får man gå på djupet och det orkar jag inte skriva ner här..det skulle bli världens längsta inlägg i bloggvärlden.

I förrgår hade vi ett par vettvillingar som drog rakt igenom gården här, körde igenom bommarna i full fart med Polisen efter sig, drogpåverkade och på stöldturne..ja.då sticker man från Polisen...men rakt genom en gård fullt av ungar?
Hallå eller.........säger som ungarna på kneget: FUCK YOU MANNEN!!!!!!

Lite skadegörelse har vi liksom många andra områden..fast här är det på ett personligt plan..samma jävla port en massa gånger och allt riktat mot samma person...fast de tar entredörren då så att fler blir lidande...jippie...idiot :(

Numera sätter de inte ens upp allt glas i denna port...ingen ide...inom två veckor är det samma skit igen :(

Videoövervakning?
Nej visst ja...dumma mej..det är ju negativt för nåt som kallas personlig integritet :(
BULLSHIT...sätt upp kameror i hela landet..kameror av bra kvalitet så att buset inte kommer undan!!!

Men så kan man ju inte göra i mellanmjölkens land....daltas ska det också...jaja...drar ner persiennerna och låtsas att jag bor i skogen bland älgar och andra varelser på fyra ben..de tvåfotade tycks ha tappat förståndet...det räcker för mig.

Tillönskar er mina bloggvänner en superb helg..det ska jag ha..med neddragna persienner ;)
7 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Upp med kameror! Absolut!
Mellanmjölkssvenskan som inte vill råka fastna på bild med sin älskare får väl låta bli att gå ute med densamme då kanske ... Oresonlig? jo, det kan man kanske tycka. Men kalla det vad man vill - det är det inte svårt att vara när man vet hur det är i områden som ditt.
De tvåfotade som tappat förståndet finns här med - de jagar fyrfotingar. Hepp!
Önska dig en fin helg :) Med eller neddragna persienner!

BP sa...

Vilken kul ny header. Gillas:-)

Det är så himla synd om ditt fina bostadsområde. Vi har ju linkande områden här i Stockholm också - de skulle också kunna vara jättefina om det inte vore för slöddret som förstör.
Gänguppgörelser, knarkleveranser med mera. Eller personliga vendettor.

Hade det varit i London eller i Israel hade det funnits övervakningskameror precis överallt. Jag skulle verkligen välkomna kameror. Jag menar bussar ock tåg, t o m lokaltågen har ju kameror, så jag förstår inte heller problemet...

Ha en Happy Halloween nu - Skål (om ett tag;-))

Life of Johanna sa...

Ja jag kör ingen sminkning heller, en arkivbild fick duga för denna gången :)

Bibbi sa...

Micke tack för ditt peppande inlägg hos mig <3

Jag skulle nog känna mig osäker om jag bodde som du. Vete håken om jag vågade gå ut när det är mörkt....

Jag håller helt med... UPP MED KAMEROR. Vågar man krossa rutor vågar man väl bli filmad eller.......

Halloweenkram till dig och frugan

Gubben sa...

sätt upp kameror, fast hjälper det? Tror mera på att vi kommer få lämna mellanmjölkstadiet i landet. Det är nog det enda som skulle få ned kriminaliteten något, fast tyvärr försvinner den inte helt.

Veiken sa...

Vilka härliga katter jag såg när jag kom in hit! :)
Upp med kameror. Om det går att rensa upp i New York och London tack vare kameror. Varför inte i Sverige och Bergsjön? För övrigt en av de vackraste stadsdelar vi har! De där tvåbenta som har tappat förståndet förstör för så många! :( Ha det bra i helgen trots allt!

Ama de casa sa...

Ja fy för det ökande buset! Jag håller med - upp med kameror bara. Jag ser hellre att man kan få fast skurkarna än att nåns integritet skulle ta stryk.

Ett av dom värsta exemplen som jag kan komma på just nu är den butik som fick på moppo för att deras kamera var felriktad. Då när den faktiskt visade vad som faktiskt hände när den där självmordsbombaren hade ihjäl endast sig själv (tack och lov!) vid Drottninggatan i Stockholm. HUR kan nån ens komma på idén att ifrågasätta den kameran???