söndag 18 januari 2015

Där gick det en vecka.....

Och den försvann för gott för att aldrig återvända...arkiveras i papperskorgen här.
Fullt upp har det varit med andra ord...men som skrivet ovan här...in i arkivet med den bara...poff...borta.

Avslut på helgen då..ny vecka på ingång i samhällets tjänst...jobb jobb jobb....nä fan....man borde pensionera sig och leva på sina ihopsamlade miljoner efter lång och trogen tjänst....men visst ja....jag valde fel väg i yrkeslivet en gång i tiden när det begav sig.
Den där gitarrkursen jag gick som 12-åring vilken avbröts efter tre lektioner då läraren blev tvungen att sluta...där har vi det....hade jag lärt mig tre fyra ackord mer så hade jag blivit rockstjärna istället...eller "roddare" åtminstone ;)

Men men men....bara att bita ihop...bara 19 år kvar till pension....hallelujah...jag räknar minuterna redan ;)

Ser ut som om jag och Orvar får kampera ihop ett tag till...men om jag nån gång slutar på nuvarande arbetsplats så följer han med..man lämnar inte en kamrat :)

Ha en fin vecka allihopa.


12 kommentarer:

kalebass sa...

Visst är det tillfälligheterna som styr våra liv. Vad hade hänt om jag inte gjort si eller så... Ibland är det en lång händelserik kedja som vi inte minns början på. Men det är nog trots allt på våra val det beror. Små som stora.

BP sa...

Orvar är ju sååååå söt, klart att han ska få följa med dig... även efter pensioeringen;-)
Det där med yrkesval är ganska konstigt egentligen. För vem vet hur ens liv blir. Jag pluggade en sak, men har aldrig jobbat med det. Bortkastade år kan jag tycka ibland - plugget alltså.

Susanne sa...

Alla borde ha en Orvar på sin arbetsplats. PÅ mitt arbete har vi en Apa som heter Apan Bergström. Just nu bor han i ett skåp eftersom vi arbetar i fulflex kontor och byter arbetsplats varje dag. Så Bergström får stanna i kollegans skåp.

Andra året i Hjo sa...

En Orvar hade vi på barnavdelningen på mitt bibliotek där jag jobbade för bara ettochetthalvt år sedan.
Ha det!

Per-Anders sa...

Fast på tre ackord kommer man långt. De flesta blueslåtar innehåller inga fler.

Kenneth Rothvoss sa...

klart Orvar ska med vart du än beger dig.

Eva Trillian sa...

Orvar har en riktig vän i dig - det hör jag det! Så ska det låta!
Va? Hur länge måste man vänta på pension egentligen? Den som väntar på något gott väntar alltid för länge - det har jag alltid sagt!
Om jag nu går i pension ett par år före dig så kan jag ju alltid roa mig med att retas lite då ;) DET är ju alltid något att se fram emot ;)
Hoppas nya veckan börjat bra och fortsätter ännu bättre!

badtant.bloggo.nu sa...

Fin kompis du har och vilken fin kompis du är som inte sviker. Ja, tänk om man hade de där miljonerna eller ett stort fallskärmsavtal. Men det är bara att gilla läget.
Ha en fin kväll.

annika sa...

Klart att Orvar ska följa med dig! Tror du katten/katterna gillar honom?!
Men tänk va härligt för barnen när de om 10-15år finns där när deras barn och barnbarn börjar i skolan. "Det här är Micke, han var här när jag gick i skolan och han var gammal redan då! :D

Snejky sa...

Man börjar längta mer & mer till pensionen.. Tyvärr blir ju inte bidraget så stort... Men hoppas man får behålla hälsan i alla fall...
Kramelikramen...

Soffie sa...

Klart Orvar ska med dej om du byter jobb, hoppas allt är bra med dej å du haft en bra start på det nya året,

znogge sa...

Tuff shit men nu är det i alla fall helg! Så njut av ledigheten :-)