söndag 1 februari 2015

Inspiration?

Jag har fan ingen inspiration för bloggen just nu...måste bero på vädret...trött är jag också.
Jag tror vi konstaterar och "hugger i sten"...det är samhällets fel ;)
Lottovinsten för gårdagen bestod av ynkliga 17 kr...så jag får jobba ett tag till...till på Torsdag iallafall...sen får vi se.


Men hur det än är med inspirationen....bara en arbetsvecka kvar sen tar jag sportlov och försöker slå nåt rekord i att ligga på soffan och kolla på film med chips och dipp som ständig följeslagare hela vecka 7 ;)

Börjar så smått längta till sommaren igen...Slottskogen där som vi med jobbet besökte förra sommaren...får nog bli en tur på egen hand denna gång.

Eller "Skansen kronan" som vi också besökte.....
Ingen hiss tillgänglig....bra motion antar jag

Men än så har vi vinter...färsta gången på många år som jag faktiskt är trött på snön..vet inte vad som tagit åt mig men det måste väl bero på att jag yrkesmässigt får mer att göra när det finns snö...eller så håller jag på att bli gammal och tråkig ;)

Nä fasen...får ta och fixa lite här...ha en skön vecka allihopa.

15 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Man kan inte alltid ha lust med allt - så är det. Och en blogg är bara en blogg ;) Livet är svårare att ignorera! Ha det gott! Och sportlovet kommer säkert göra susen för humöret och orken!

znogge sa...

Vädret är verkligen allt annat än inspirerande och här hos oss är det gråare än grått.

Själv siktar jag in mig på vecka 8 och jag måste erkänna att jag längtar rejält.

Här blev det ingen vinst alls på lottot så det blir följaktligen saltgruvan i morgon igen...

Ha en bra söndagskväll!

BP sa...

Tyvärr kan man inte göra nå't åt vädret. Efter två veckor utan sol och ett nästan ständigt snöande är jag lika trött på vädret som du. Har ju aldrig gillat vinter/snö, så för mig är det helt "normalt" att känna så.

Sportlov hos dig alltså. Här gäller vecka 9 tror jag = inget folk på buss/tåg. Perfekt.

Det där med inspiration - ja, kan väl säga som så att bloggen inspirerar - mig iaf. När det är som tråkigast klurar jag på nå't roligt till bloggen. Jo, precis som du gjorde idag med fina, somriga bilder:-)

Mia sa...

Just nu saknar jag inspiration till det mesta. Lätt febrig, nyser, smittospridare tror jag... Men det kommer väl bättre tider även för mig.

Ha en fin vecka!

Gubben sa...

Välkommen till gänget gamla gnälliga gubbar ��

Lotta sa...

Finns inget dåligt väder.....eller hur var det nu med det. Tur jag har hunden annars så hade de tända ljusen och stugvärmen varit mer lockande.
Sportlov, så roligt! Hoppas chipsen kommer att smaka bra.
Trevlig vecka till dig också!
PS! Jag hade en mycket trevlig kväll, lite ömma danseben idag, tur att jag inte har ont i huvudet så många andra som var där.

:-)

Susanne sa...

Jag avskyr snön, hemma på mina gata har det vräkt ner blötsnö sedan i fredags, blääää..... Borde kanske oxå ta sportlov och ägna mig åt soffrodel.

Kenneth Rothvoss sa...

Många som saknar inspiration så här års. JAg väntar på solen o hoppas det ska hjälpa :)

Camilla sa...

Man är inte gammal och tråkig bara för att man inte gillar snö.
Jag har aldrig gillat snö.
Men det kanske betyder att jag alltid har varit tråkig... ;)
Kram!

Herr Nilssons Fru sa...

Snö ja, de kom lite sent tycker jag, men jo jag gillar de bättre än de här gråa dassiga vädret som de varit alldeles för mycket av i vinter. Oh så inget intenet på de, stackas mig :)

Längta efter sommaren, ja mums. Vår och sommar, alla blir gladare, allt blir ljusare och helt underbart. Så jag längtar med dig.
Trevliga ställen ni varit på, fina bilder.

17 kronor - grattis. Jag funderar ibland på hur man skulle reagera om man vann drömvinstern eller 1 miljon. Man skulle väll trilla ihop så man aldrig fick nytta av pengarna.
Vi spelar stående 4 rader lotto. Händer de så händer de.

Go fortsättning på veckan.
Kramiz

Veiken sa...

Vinst ppå Lotto. Inte då. Jag tror att mina satsade pengar hamnar i en fallskärm åt någon ;) Trappbilden är suveränt bra!

kalebass sa...

Ibland blir man så där trött och oinspirerad, utan nån särskild anledning. Det går över, "och kommer igen", som en morbror sa en gång i tiden...
Jag gillar senaste dagarnas snö. Det är vackert, men saknar förstås solen. Vi behöver ljus!!!

TantGlad sa...

Ibland tappar man lite av gnistan liksom.......inspirationen finns bara inte.
Men det är skönt du får sportlov snart, så du får låta dig och ladda dina batterier lite.
Jättefina bilder bjuder du på.

Kramiz.

Krönikören sa...

Redan sportlov? Oj då.
Fina foton. Speciellt trappan. Jag älskar trappfoton. En psykolog skulle kanske hitta något intressant i min själ om det.

Elisabeth Janslätt sa...

Ja du Micke, vädret är inte så inspirerande men å andra sidan behöver man ju inte får dåligt samvete när man inte går ut. Sportlov det får inte vi så njut av de lata mornarna med ditt kaffe, katter och käring.