lördag 14 mars 2015

Jodå...

Jo..det gäller att passa på när inspirationen infaller...eller som nån unge förmodligen tänkte på skolan: "What the fuck"...översatt till svenska: "Varför inte?...här ska väggarna målas om minsann".
Naturligtvis kan en så liten unge inte räkna ut hur mycket som behövs för att måla en skolkorridors väggar, något den lille nog blev varse där..den hårda vägen...stackars jävel.
Förmodligen får vi nu en anmälan från skolverket för att vi inte lär barnen räkna ordentligt ;)


I övrigt då?
Saudierna är förbannade på Sverige...en svensk person med äggstockar for ner dit för att hålla tal...och det vet vi ju alla...människor med äggstockar ska hålla käften...åtminstone i Saudiarabien.
Hade Bildt gått ut på samma sätt så hade han nog fått hålla sitt tal.

Själv sitter jag här och funderar på att ta en grogg och skåla för kung och fosterland...ett land som står upp för saker och ting i omvärlden..ett land med en kung som också står upp för saker och ting..fast han får inte säga det rakt ut...han likt alla vi vanliga dödliga får hålla käften när det väl kommer till det beryktade krithelvetet.
Skål på dig kungen...leve fosterlandet. ;)



14 kommentarer:

TantGlad sa...

Jag tycker du ska skåla för kung å fosterland jag.
Jo kungen får hålla tyst......lite synd det.
Nä skål påre och ha en fin kväll. Här inväntas lite god mat nu.......undra om kocken gick i strejk IGEN. Hmm.....

BP sa...

När jag såg "konstverket" på väggen tänkte jag först snus (ditt snus alltså;-), sedan kaffesump - torkad sådan alltså som man kan göra väggkonst av. På riktigt alltså. Ja, man kan göra gratulationskort av sumpen också såklart.

Vad gäller Margot så är hon en oerhört smart kvinna - NOT. Först erkänner Sverige terroristregeringen i Palestina, sedan gör man sig logiskt nog ovän med Israel å nu får hon Hela arabsamfundet på halsen.
15 minutes of fame för en f d EU-byråkrat som skyfflat papper från höger till vänster i 25 år. Suck, jag skäms faktiskt.
Kolla här förresten:
http://stevereflekterar.blogspot.se/2015/03/vem-kan-man-lita-pa.html
Intressant läsning till ölen - Skål!

PS. Cool selfie:-) DS.

znogge sa...

Tyvärr finns det en förbaskat märklig kvinnosyn i vissa länder. Usch och fy säger jag bara :-(

Fast trevlig helg önskar jag dig!

Mia sa...

Haha, tack för kvällens hjärtligast skratt. Vår utrikesminister är en både klok, smart och väldigt erfaren kvinna - sådana skrämmer gubbsen i Saudiarabien. Det är känsligt, men jag tycker hon gjort mycket bra ifrån sig i detta!

Ha en fortsatt fin kväll!

Lotta sa...

Skål på dig och höj ditt glas för kungen och fosterlandet om du så önskar.

Önskar dig en trevlig söndag!

:-)

kalebass sa...

Med tanke på att en kvinna snart kanske inte ens får skratta offentligt (turkiet), så är det inte så underligt att Margots tal stoppades!
Heder åt henne. Hon är bra.

Amanda sa...

sv: tack :)
kommer nog hitta nåt så småningom hoppas jag

Veiken sa...

Heja Wallström! Hon är suveränt bra, fast gubbsen i arabialand inte kommer att fatta det inom de närmaste århundradena.
Ha det gott!

Camilla sa...

Skååål! :)

Krönikören sa...

Precis så har jag tänkt om Saudiaffären! De är ju inte direkt profeminister.

Ni får ta och skärpa matteundervisningen - tänk på alla framtida klottrare. Hur ska det gå? Det kanske bara blir halva taggar.

Unknown sa...

ja det är inte lätt o komma ner dit o säga vad man vill om man har fel kön

badtant.bloggo.nu sa...

Skål tamejfan....Här var det ord och inga visor, men visst har du rätt. Så skåla på du för alla som vågar säga vad de tycker. Nu är det ju snart helg igen och jag hoppas att din vecka varit bra och att du får en fin helg och kanske en och annan grogg.
Hej svejs.

annika sa...

Nu är det helg igen så nu kan du fortsätta skåla!!

BP sa...

Svar: Jo jag saknar också Lennart. Men jag förstår att han inte klarar av fem nya barn plus jobb + hemtjänst + blogg + en en massa annat.

Har du en e-mail adress? Klart du har. Vill inte skriva det jag funderar på här i kommentarfältet. Om du vill kan du mejla mig din mejladress på
beatepytz@gmail.com då ska jag förklara hur jag tänker i Lennarts fall.