lördag 9 maj 2015

Hoppsan hejsan.

Man skulle kunna tro att jag slängt ut en av ungjävlarna på skolan genom fönstret men glömt öppna det innan...men inte denna gången, sparar det knepet tills jag ska sluta.

Minst tre rutor har de bytt denna veckan..kan vara fler...fotboll inomhus kostar pengar.
Men visst...rutorna krossas nog på flera sätt...taskigt av mig att bara skylla på idrotten...slår mig själv på fingrarna med en hoprullad kvällstidning 15 ggr som straff ;)

Undrar hur mycket denna idrott kostar oss skattebetalare egentligen med sjukvård, sjukskrivningar och annat?

Hur som helst..det är Lördag...ommöblering av vardagsrum stod på listan över saker att göra...och städning...behövs när man möblerar om..herrejösses va grejer jag hittade under soffan, mina tre tändare som försvann så mystiskt för en tid sedan...de hade dessutom förökat sig till fyra...hallelujah...ett mirakel av bibliska proportioner ju ;)
En ormgrop av damm fann jag också...men nu är allt klart...tänkte just slängt mig på soffan när det var klart..mottog då information om att besök är att vänta...barnbarn med mera...nu blev jag stressad...måste fixa disken.

Vi ses.


PS: Mitt instagramkonto heter Guldkryckan...några av er undrade ju.

Ha så gott.13 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Det var väldigt vad redig du är så här på en lördag - städning och allt! Känner hur "borde.nerven" rycker - tror jag ska gå och vila bort det i soffan!
Ha det bäst :)

Kenneth Rothvoss sa...

duktig du är som är så aktiv en lördag :)

znogge sa...

Gah, nu fick du full fart på mitt dåliga samvete! Såg på tok för många dammråttor i sovrummet i morse och inte ett dyft har jag gjort åt dem... Suck.

Lycka till med arbetsuppgifterna ;-)

BP sa...

Alltså som före detta fotbollsspelare kan jag bara konstatera att man inte ska kicka boll inomhus, förutom i därför avsedda hallar. Man ska även inte sparka bollar i närheten av skolor och eller andra byggnader so har fönster. Det lärde jag mig av min pappa, som gjorde just det otaliga gånger under sin ungdom - krossa fönster alltså.
Å det där med omflyttning av möbler och/eller städning under soffor leder alltid till (o-)önskade överraskningar - förutom dammråttorna då. Men dom ser man ju inte... å tänderna saknar man ju inte heller direkt;-)

Lotta sa...

Så bra att du städade upp under soffan för då vet du att det är bara till att putta under grejerna dit nästa gång du måste städa lite snabbt. De där barnbarnen brukar vara fenomenala på att dra fram.
Önskar dig en lugn och skön kväll :D

Carita Liljendahl sa...

Allt är idrottens fel :-) Håller med!
Speciellt om Finland förlorar mot Sverige i hockey, då är ju ALLT åt fanders.
Nä men ta detta som det skämt det var... en olycka är en olycka men ofog är nåt helt annat.
Ha en bra söndag trots allt!

Veiken sa...

Hahaha! Tack för söndagens goda skratt! Kan man lägga några hundralappar under din soffa och se om dom förökar sig! Du måste ha magiska krafter hemma hos dig!

Ejris sa...

hittat grejor jag inte hade en aning om att jag hade=)...nyttigt med flytt ibland*hahaha* o dammråttor så stora att de levt gott under lång tid*hua

Susanne sa...

Ooops, blir påmind om att städa under mina soffa, där finns det nog en hel del dammråttor.

Christer sa...

Ja även jag har nog krossat rutor i min ungdom. Det var innan jag blev så gammal att jag kom på att det är ju jag själv som får betala dem genom skatten.

TantGlad sa...

Klokt att du väntar med att kasta ut nån unge tills du slutar haha. Nä skämt åsido...
Fasiken så kostsamt sånt här är.
Måndag nu, och en fin ny vecka ska du ha.

Ha det bäst!

Herr Nilssons Fru sa...

Inomhus fotboll brukar de väl inte ha denna årstiden :) du får nog förklara för barnen att inomhusfotboll spelas i idrottshallar och inte i korridorer eller klassrum. Vad lär de sig i skolan egentligen...
Oh så får man inte slänga ut folk genom fönstret även om man vill...grattis till tillökningen av tändare. Alla tillök är bra utom de dåliga.
Ha de!!!
Kramiz

Camilla sa...

Jojo rutor är inte gratis...
Hur ska jag kunna städa då jag har saker överallt? ;)
Ha det bäst!