lördag 21 maj 2016

Bloggvila? Nja...

nog inte min grej alltid så vi skiter i den....var bara lite mycket på kneget just då men nu är det lugnare igen och inspirationen pockar på uppmärksamhet. :)

För en tid sedan beställde vi en balkongmöbel, ett bord och två stolar, nu ska ni få kika på en bild och se om ni kan komma på vad som saknas:

Nej, det är inte en Guldkrycka med en kall bärs som saknas...eller ja...det också förstås ;)

Bordet fick vi hämta ut på utlämningsstället, stolen på bilden kom med hemleverans då utlämningsstället inte ville åta sig den, och den andra stolen....ja....vad hände med den?
I skrivande stund är "Post Nords" personal i form av en kvinna vid namn Marita ute och letar efter den.
Vore ju fint om vi kunde få den snarast :)


Göteborgsvarvet idag....hade en vision om att åka ner till stan o shoppa men insåg att man nog bör plantera arslet i soffan istället.....allt avstängt eller omvägar hit o dit....vi väntar tills det är över istället ;)
Vädret är ju perfekt för att springa har jag förstått, inte en sol att beskåda så långt ögat når, med andra ord, svalt och skönt.

Har 27 dagar, 19 arbetsdagar, 152 timmar kvar att arbeta innan jag går på min semester....men fram till dess får man väl försöka ladda batterierna lite så man klarar av det och hoppas på att dessa batterier inte ramlar ut på golvet.

Tillönskar er en skön fortsättning på denna helg.

Ha de bäst.15 kommentarer:

BP sa...

PostNord har verkligen en del problem. Ingen verkar vara nöjd med dom. Inte jag heller kan jag säga...

Å vilken tur du har att slippa gå ut på stan utan i stället kan lägga dig i soffan och kolla på film;-)

Gillar din nedräkning till semester. Du verkar verkligen se framemot att byra ut kneget mot lite sol och värme. Det har du gjort dig verkligen förtjänt av.

znogge sa...

PostNord går onekligen från klarhet till klarhet och då menar jag inte i positiv bemärkelse. Härligt med nedräkning. Från och med den 16:e juni är jag lös och ledig :D

Ha en bra lördag!

TantGlad sa...

Det blir kanon med sittplatsen. Ställ dit en blomma och en kall på bordet så blir det mys.

Samma som mig. Räknar ner dagarna nu. Sen så!!
Härliga sommar .

Nja.....inte blir det bloggvila för mig heller....oftast. Just när man skriver inlägg om bloggvila ploppar det upp massor av skriv. Knepigt detdär.

Ha en skön kväll nu

Vill poängtera..... Gillar ditt skriv.

Lennart sa...

Jag och A åkte ut till Rusta i Kållered och köpte likadant paket. De möblerna försvann tillsammans med henne. Hon skulle ju få en uteplats! Funderade nu i veckan på att åka dit igen och köpa samma möbler. Men när solen drog sig tillbaka kändes det inte så nödvändigt. Så har jag haft att göra på jobbet, varit helt slut när jag kommit hem.

Lotta sa...

Typiskt! Nu får ni sitta en stund var 😊. Hoppas att de hittar stolen som kommit bort och att det inte var någon annan som tyckte de behövde den bättre än du.
Jag får vänta länge på min semester 😅!

Trevlig helg du me 👍

Mia sa...

Bl.a min son sprang där i Slottsskogen med omnejd. 20 sek bättre resultat än förra året! Man får nog säga att den grabben håller formen...

Ja, vad ska man med bloggvila till? Ingen inspiration ut och ingen in... Bra att du blogg igen, men visst, ibland pockar livet på litet för mycket. Tänk det gör det inte den dagen man blir pensionär... även om det är en upptagen grupp...

Eva Trillian sa...

Snacka om nedräkning ;) En sådan törs jag inte ge mig på - för så finns väl risken att det känns som om det går ännu långsammare?
Hoppas stolen kommer till rätta- det blir jobbigt att sitta i knäet på varandra i låga loppet ;)

Veiken sa...

Hmmm...jag tror att Post Nord har blivit romantiskt! Dom vill att ni ska sitta på samma stol och ha det mysigt! Hahaha! Tror jag inte alls! jag tror att någon har slarvat och det rejält. Jag hoppas att den förlorade stolen kommer tillrätta!

badtant.bloggo.nu sa...

Hoppas verkligen att stolen kommer fram. Lite tråkigt att sitta där alldeles ensam med en Norrlands Guld eller....Ska nog ta och räkna efter jag med på hur många dagar det är kvar. Men nästa Fredag då ska jag ta en strö dag bara för att....
Ha det gott och var rädd om dig.

Susjos sa...

Va? Bara en stol..hoppas den andra kommit till rätta nu!
Ja, snart är det dags för semester, även för mej,som har tidig semester i år, men "bara" 4 veckor, så redan i mitten av juli är det dags att börja jobba igen...hm....

Kolonilotta sa...

Jag reagerar mest över att ni inte fick med er stolarna direkt med bordet. Låter ju jätte konstigt!
Sen att posten slarvar låter mer normalt! ;)

Ingrid sa...

Minns förra året då jag och sonen kollade på Stockholms Marathon, sambon sprang, vilket busväder det var men en häftig känsla ändå.
Hade ju önskat att då möta våren i Stockholm, men riktigt så vart det ju inte med ihållande regn och bara någon plusgrad. Tror inte löparna var nöjda heller med vädret ;)

Susanne sa...

Trist när man bara får en delleverans. Hoppas att damen på Posten hittar stol och bira ;)

christel sa...

Oj, sicket elände.... Hoppas ni får den andra stolen snarast.

Ejris sa...

ibland är det skönt o hoppa bloggen några dagar...har haft nosen o datorn o kyrkböcker sista tiden o orkar inte vare sig sitta eller mer på datorn..men i dag hände det =)