söndag 10 februari 2019

50-åringen tackar.

Jo..tack för gratulationerna....det är kul att vara femtio, speciellt när mina diabetesvärden helt plötsligt tydligen är på helt rätt ställe pga att jag blev just femtio.
Ibland blir det ju bara bra...beröm från min diabetessköterska....kändes faktiskt helt ok då jag förväntade mig "armageddon" när hon tog "långtids-sockret".......45....gott är det.

Nu längtar man ju efter en semesterresa igen, men visst, vi har planerat en men...ja..va fan...vi har fått andra tankar på just resa...vi tänker ta en resa till nåt lite närmare först...sen blir det väl Grekland till hösten, eller Spanien, men vi tänker först ta en weekend i...hör o häpna...Danmark.
Gillar det landet, fast min fru gillar inte språket där, har sagt att det spelar ingen roll...efter en halv flaska sprit låter jag som en dansk också ;)
(Enda sättet att göra sig förstådd där) ;)

Men till hösten så, eller vintern? Kanarieöarna är inte fel.

Kneget?
Ja fan...snart ett helt läsår med "min" klass...sju-nio elever har det varit...just nu sju...ibland tycker jag det är det bästa jag gjort under mina sex år i skolvärlden...men då glömmer jag ju det jag gjort tidigare....en värld som är tuff ibland men ibland den bästa av världar.
Vuxenvärlden inom skolan är lite knepigare ibland...tack gode gud för att man mest är med ungarna, de är ju anledningen till att man är där.

Men nu är det sportlov och jag har semester....gott är det...ska inte göra ett "jota"....soffan är gott nog för mig. ;)


Skål på er o ha en go vecka.

4 kommentarer:

Mia sa...

Grattis i efterhand! Det låter ju toppen att fylla 50, bara fördelar... Mitt i livet, kan man nästan säga... medelåldern ökar ju.

Kul att du trivs med jobbet, det är viktigt, mycket viktigt. Arbetet påverkar människan mycket Resor piggar upp, Danmark har mycket fint, men jag håller med din fru apropå språket. Väldigt svårt att förstå... :-)

Znogge sa...

Grattis i efterskott! Danmark är fint och väl värt ett besök :D Vi åker till Krakow i sommar och det ser vi fram emot :D

God söndag!

BP sa...

Kul att läsa att du gillar din "nya" ålder. Ännu bättre nyheter att dina diabetesvärden är så bra! Jag brukar kalla det för livsförsäkring, för det är precis vad det är! Så GRATTIS!
Håller med om det danska språket, som jag har svår för. Norska går an men danskarna låter som om de har en het potatis i munnen när de pratar;-) Men Köpenhamn är fin. Dessutom är ju alkohol betydligt billigare där;-)
Jättekul att du trivs på jobbet. Är helt säker på att ungarna älskar dig, du inger ju respekt. Det har jag sagt tidigare, men det tål att upprepas.
Ha det bra nu och njut av sportlovet i soffan:-)

Lotta sa...

Grattis till födelsedagen och dina bra värde. Danmark är trevligt, god mat och god öl. Så jag hoppas ni får en trevlig tripp när det blir av. Önskar dig också en härlig semester då du ska göra ingenting.
Ha det gött!