fredag 19 juli 2019

Den där Trump då..igen.

Har skrivit om honom nån gång tidigare och man undrar ju...är han tillsatt av CIA för att världen ska rikta ögonen emot honom medan de kör sina operationer i världen utan risk för upptäckt?

Ja man undrar ju hur ett sådant praktarsle kan få hålla på som han gör...han drar ju hela ämbetet i smutsen.
Inte för att precis alla presidenter har varit några änglar...men Trump tar nog priset.
Han är helt klart alltför känslostyrd och gränslös för att få inneha detta ämbete helt enkelt...om han nu inte är tillsatt av CIA då och det är uträknat så.

Min älskade hustru tycker jag drar in CIA för mycket i sådana här spörsmål som rör USA...ja förlåt då...men historien visar att de har sina feta labbar djupt nere i syltburken jämt.

Vad är då lösningen?

1. Att han ej blir omvald. (Problemet är ju att om de med "syltburken", om de tillsatt honom, vill ha honom där så får han fortsätta)

2. Skjut honom. (Problemet där är att de med "syltburken", som kommer att vara de skyldiga till mordet om de inte tillsatt honom, kommer att beskylla nån helt oskyldig nation eller nån annan som tex Mexikan, Iranier eller rent generellt, en muslim, det är så de arbetar)

3. Ja hörni...fyll i själva.

4.

5.

osv osv

Brukar ju inte skriva om politik...men detta är inte politik...det är ett skämt på hela världens bekostnad.


Nu ska jag ta en snus...på återseende.


PS: Ozzy här gillar inte Trump heller...så det så ;)

4 kommentarer:

BP sa...

Ja du! Håller med dig om att Trump är ett väldigt dåligt skämt. Förstår inte att amerikanerna kunde vara så korkade att välja honom som president. Han skämmer ju ut hela nationen. Tycker faktiskt att det är fruktansvärt pinsamt.

Ama de casa sa...

Okej, jag fyller i nummer 4 då.

4: Ama för President!
https://amacasa.wordpress.com/2016/09/25/ama-for-president-2/

:-D

Ejris sa...

kan bara hålla med trumpen är en clown o för mänskiligheten vore nog bäst om han försvann..ljudlöst...cementsko i vatten kanske ...men hu vad mordisk jag blev.. men han är totalt galen o ser de inte till att han blir åtalad så är det otroligt...o omval...nej hoppas verkligen inte...fast känns lite som amrikanarna är ett folk som lever skyddat från omvärlden det är deras land o joden kretsar kring dem tyvärr vet att det ine är alla har flera vänner som inte stödjer men oxå de som stödjer*Omg*

Mia sa...

Problemet är att alltför verkar stötta honom. Med den kunskapen kan man undra världen är funtad och vart vi är på väg.

Som väl är det många som tycker han är ett paktarsel, skäms för sin president, oroas, men är de tillräckligt många? Ja, det är frågan när det drar ihop sig till val igen...

Nästa fundering blir - kommer nästa presidentval också kantas av misstankar om fusk!? Det är skrämmande tycker jag, om sådana med pengar, kontakter osv kan köpa sig till framgångar... Ja, det är mycket jag inte förstår...