söndag 22 september 2019

Lite stödköp då.

Ja allt under månaden beställer jag faktiskt inte online, ibland får man allt ta sig en promenad för att inhandla något som saknas.
Idag var det kattsanden som var slut....det går åt en del med fyra katter...jag lovar.
Beställningen är gjord i veckan men beräknas anlända till dörren först framåt onsdagen här...fan...det är tungt att bära hem 10 kilo av den varan :(
Således fick det bli Ica idag...inte längre min favorit men det får väl gå.
Inte en själ där...undrar om försäljningen gått ner eller om jag helt enkelt hade tur?
Krogen som låg där förut fick lägga ner...de miste sitt alkoholtillstånd har jag för mig...lite "ruffigt" på helgerna när de hade öppet förr.
Vet inte vad de ska ha istället men lokalen bredvid är under konstruktion för något annat än "Halal butiken" som fanns där förut.
Nån typ av Cafe ser det ut som...kan det vara på gång att de lokalerna slås ihop?
Lovar upplysa er om fortsättningen på detta drama ;)

Hur som helst...nu har katterna fått sina lådor omhändertagna...nu blir det vila.

Ha det fint alla.

10 kommentarer:

http://kraka.moah.se sa...

Kattsand är verkligen tungt! Ska göra en stor beställning av både det ena och det andra när hemflytten är på gång. Men än njuter vi av landet. Idag blir det innedag för både katterna och mig. Kallt och ruggigt.

Znogge sa...

Kattsand är verkligen tungt och ni har ju några stycken. Då är det smidigt att kunna beställa via nätet och få det levererat till dörren.

God söndagskväll!

BP sa...

Se det som lite styrketräning, att släpa på kattsand alltså;-)
Det var verkligen ödsligt hos din lokala ICA. Du var kanske ganska sent ute. Många butiker i shopping centra håller på att stänga just nu, näthandeln tar över mer och mer. Och alla, inklusive Systembolaget erbjuder ju hemleverans nuförtiden. Perfekt egentligen, speciellt för äldre.

Veiken sa...

Kors, har ni fyra katter. Har man inte jobb så skaffar man sig!Sand är tungt. Du behöver inte gå till gymet när du har burit några sådana.
Ha det gott!

Åke sa...

Jo det är lite hårt att driva med alkohålstillstånd idag. Det är ju skatter och inte sälja till minderåriga och framför allt med kvitto... Men ICA då... kanske lönen tryter...

Lotta sa...

Mycket mys hemma hos er då förstår jag med fyra katter. Jag har en, som är ute/innekatt men bajsar det gör vi inne. Råkar det bli några lämningar i lådan som inte är borttagna sitter hon utanför och skriiiker tills det är gjort. Hon är verkligen speciell vår katt. Men mysig.
Skönt att handla när inte alla andra gör det. Du hade nog tur som inte behövde bråttas med andra, hoppas den inte slår igen även om det inte är din favoritbutik

Ha en bra måndag!

Ama de casa sa...

Gymkort är dyra! (Har jag hört... ;-) ). Sluta beställa kattsand på nätet! :-D

Ha en fin start på veckan :-)

Veiken sa...

Förresten det finns en strand på Bohus-Malmön som heter Kattsand! Poppade upp i min skalle just nu! :)

Ditte sa...

Perfekt att få kattsanden levererad ändå hem. Och med fyra katter går dte ju åt en del. Antar att du har innekatter...
Din ICA såg ut att gå på sparlåga och det är ju trist i sig. Och krogen sparar också. Men kanske svingar det snart upp igen här i dina "hoods".
Önskar dig en bra start på veckan.

Susjos sa...

Leverans till dörren är verkligen lycka! Beställde 14 kg kattsand strax innan vår Maja fick tassa vidare, så här står jag nu med nästan en ny kattsandspåse, hade du bott närmare hade jag kommit med den direkt! Försöker nu sälja den lite förmånligt på en köp och sälj sida på facebook, många har hört av sig, men än har ingen kommit för att hämta den!
Hennes njurkost sålde jag också, men där fick jag gå ner rejält i pris innan det blev sålt.

Ha det gott!