lördag 2 november 2019

Lite svar och lite annat.

Om bror min då kraka..och ni andra:
Han är inte präst längre utan jobbar på museum av något slag....karriärens stigar "äro outgrundliga" som guran sa när han fick jobb hos fantomen ;)

Helgen är ju över oss...själv har jag varit ledig sen i torsdags...lika bra att ta ut semesterdagar då ungarna ändå är lediga känner jag.
Gräsänkling är jag också sen igår morse då jag följde frugan till vagnen för hennes vidare transport ner till stan och till en buss som tog henne upp i landet för besök hos yngsta dottern.
Fest då kanske folk tänker...men nej...vila står på agendan för undertecknad, lite städning kanske...ja va fan...man får roa sig så gott det går.

Nä...är trött...hösten kan vara knepig för mig måste jag ju erkänna men det är bara att bita ihop.
I veckan som följer ska jag även operera mig...de där polyperna i näsan har vuxit sig så stora att jag borde kunna få odlingsbidrag av Eu...minst ;)
Får väl ser hur det går där..hade tänkte åka dit från jobbet och sen tillbaka efteråt men enligt viss expertis så är det nog inte så enkelt...näsan kommer att bli skitful första dagarna sa sköterskan jag frågade på vårdcentralen...fast hon sade det på latin tror jag...ordet skitful låter bättre på latin..skitikus fulikus eller hur hon nu uttryckte det ;)

Men vi får väl se...nu ska jag ta och slänga mig på soffan och fortsätta kolla på Hassel..är ännu bara inne på andra filmen men jag kämpar vidare...ha det jättefint alla.

5 kommentarer:

Znogge sa...

Det är nog klokt att stanna hemma någon dag misstänker jag.
Skönt för dig med lite ledighet även om frugan är på vift.

Trevlig lördag!

Ama de casa sa...

Jag tror också att du bör stanna hemma nån dag. Och äta glass! Det får man göra när man har opererat sig. (Ska visst vara halsmandlarna då, men det behöver man inte bry sig om ;-) ).

Ha det bra som gräsänkling nu då, men ett tips är ändå att strunta i att städa. Man ska helga helgonen med att ta det lugnt. Det är min åsikt i alla fall :-)

Mia sa...

Har du sökt EU-bidrag? Man ska aldrig säga aldrig förrän man testat ;-)

Önskar dig lycka till med operationen, du får känna efter hur det känns. Det brukar visa sig ganska tydligt om man kan återgå till jobbet direkt, eller ej.

Må gott!

Ditte sa...

Bra att du tagit ledigt nu när det passar. Och i november passar nästan allt som är trevligt.
Tror det är klokt att du tar det lugnt ett par dagar efter din operation för skolans värld är fylld av baciller som lätt kan studsa över till dig.
Hoppas du nu, trots att du är gräsänkling, kan få tide att gå. Och Hassel kan ju vara ett gott sällskap.
Trevlig helg.

BP sa...

Hahaha! Du verkar inte ha riktig koll på vad din bror håller på med;-) Googla honom på linkedin så får du se, förutsatt att den personen jag hittat är din brorsa alltså;-)
Opererade också bort polyper i min näsa, men då var jag i femtonårsåldern. Minns inga sviter alls faktiskt, så det lär nog gå bra. Å det där med glass som Ama föreslår är ju en allmänt vedertagen medicin för alla sjukdomar och åldrar;-)
Önskar dig lycka till både som gräsänkling och med operationen. Åsså får du gärna visa upp din skitikus fulikus på bloggen;-)