söndag 24 januari 2021

Simskolan inställd.

 Och jag som hade sådana visioner i gårdagens inlägg, någon stal min bassäng.

Skulle bli för jobbigt att springa upp och ner med en hink vatten för att fylla på igen så jag skrotar mina planer för denna gång ;)

Söndagen är långt gången här liksom hos er, middagen avklarad, så också lite städning av vårt luxuösa kök årsmodell 1968.
En antikvitet som jag faktiskt är nöjd med efter några få uppgraderingar i form av förberedelse för diskmaskin som vi snarast installerade när vi fick möjlighet för fem år sedan.
Nu skulle det ju bara sitta fint med lite nya tapeter, det får väl bli vårt nästa projekt, de nuvarande har ju suttit uppe sen 2004, hög tid således.
 
Men nu ska jag väl ta och avsluta denna söndag med att uppdatera mig om vad världen runt oss ställt till med denna helg, har missat allt.
 
Ha det fint alla.
 



 

12 kommentarer:

Znogge sa...

Aj då, det var ju otur med ditt projekt men än kan allt hända ;-)

Då är det kanske dags för en liten uppfräschning av ert kök. Vi är väldigt nöjda med vårt nya för det är helt klart skillnad på gammalt och nytt!

Ha en bra avslutning på helgen!

BP sa...

Kan säga att vårt kök är lika gammalt som ditt. Och vi älskar "originalet". Självklart är kyl/frys utbytta och spisen. De är väl ungefär fem år gamla. Vi har dock ingen tapet utan målat direkt på väggen. Mycket enklare, då ingen av oss kan tapetsera;-)
Ingenting har hänt i världen tror jag. Eller jo, nåt positivt. 11 kinesiska gruvarbetare räddades idag efter 12 dagar på 600 meters djup i en kolgruva. Alla utom en var i förvånansvärt bra skick.

Önskar dig en bra start på veckan och hoppas att den inte blir lika tuff som förra veckan.

LillaSyster sa...

Synd....men du kommer säkert på något nytt =) Var rädd om ditt kök, det är gjort av kvalitets trä i stommarna till skillnad från dagens spånskivor och plast....

http://kraka.moah.se sa...

Men hur gick det där till? Försvann vattnet bara på ett dygn? Otroligt!
Ha en bra fortsättning på söndagen! imorgon är det måndag...

Ditte sa...

Synd att dina simskoleplaner gick om intet. Men kanske kommer vattnet tillbaka så du kan få en ny chans. Ett äldre kök innebär också ofta att det är kvalité. Men visst kan nya tapeter pigga upp det hela.
Önskar dig en trevlig kväll och en bra start på veckan.

Veiken sa...

Ajdå, ingen simning alls. Då får du ha torrsim uppe i lägenheten!
Allt blir äldre även maskiner och döda ting!
Ha det så gott!

Lotta sa...

Vilken tur dina blivande simskoleelever hade som slapp lära sig simma i detta skitvädret :-)
Åhhh vad trevligt att det gamla fått vara kvar. Vitvaror och andra maskiner behöver ju byta ut ibland om inte annat för att de med lite ålder drar så jäkla mycket ström.
Nu är det ny vecka och nya möjligheter!
(Jag jobbar bara två nätter denna veckan. Lyx)

Ha det gott!

Ama de casa sa...

Visst blir man trött på alla som inte kan skilja på ditt och mitt? Dumma bassängtjuvar... ;-)

Oj vad jag saknar en diskmaskin. Speciellt nu när restaurangerna tvingas att hålla stängt, det blir betydligt mer disk även om man köper take away. Fast det är klart, restaurangerna har betydligt större problem än att dom saknar en diskmaskin, så det är mer synd om dom måste jag erkänna.

Ha en bra start på veckan!

Susjos sa...

Kanske ni fått snö idag igen som vi i 08 området, då blir det vatten igen om några dagar kanske..om det blir töväder!
Aha, huset där ni bor är byggt 1968, minns så väl när vi flyttade in i en splitter ny lägenhet i Falun just det året ,från att ha bott i en omodern lägenhet med bara kallvatten, vedspis och utedass , så kom vi till en modern lägenhet med elspis, varmvatten, vattenklosett och badkar (dock fanns inte diskmaskin på den tiden)! Kändes som vi vunnit på lotteri, inte minst för min mamma kan jag tänka! Å fin tvättstuga i källaren. Miljonprogrammet var inte dumt alls! Själv var jag bara 8 år då, men minns det tydligt! Idag bor min bror i ett av de husen i en likadan lägenhet!
Ha det gott!

Susanne sa...

Eftersom jag har lite svårt att sitta still så är nästan hela mitt radhus uppfräschat men har bara väggarna i köket kvar. Det enda positiva med pandemin är att jag fått mycket fixat och rensat.

Adamsscott sa...

Kontakta Mr David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller Whatsapp +2348140101327, Hej alla, jag heter Adams scott, är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation för så många år nu, jag blev lurad av falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte föda mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon illuminati agent för att de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg där någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som heter David Mark för att han hjälpte honom att gå med i Illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där. , jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna sedan blev jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal före e han började berätta sin egen historia för mig om när han ville gå med han berättade allt jag skulle göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min fördelen med att vara en ny medlem i det stora Illuminati-brödraskapet Jag blev så glad, för er som försöker gå med i denna organisation är detta er möjlighet för er att gå med KONTAKTA MR David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller WhatsApp-nummer +2348140101327

Anonym sa...

KONTAKTA Mr Emann Greyory ring +2349057542593 eller WhatsApp honom via detta nummer +234 9057542593 eller e-post: thelightfamily9@gmail.com Hej alla Jag heter Rodrigo och kommer från Paris, jag är här för att ge ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag var Jag har försökt gå med i den här organisationen i så många år nu, jag blev lurad av en falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte försörja mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar av alla fröken men alla invaderar, Jag var rädd för att kontakta någon Illuminati-agent eftersom de har ätit upp mina pengar, En dag stöter jag på ett inlägg där någon ger ett vittnesbörd, tackar en man som heter Emann Greyory för att ha hjälpt honom att gå med i Illuminati-brödraskapet, sedan tittar jag på mannen e-post och telefonnumret som stod där, det var ett nigerianummer jag var rädd för att kontakta honom eftersom en nigeriansk agent äter upp mina 6000 dollar och går iväg med pengarna då var jag väldigt trött, förvirrad och jag bestämde mig för att kontakta personen som var gav vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal innan han började berätta sin egen historia för mig om när han ville vara med, han berättade allt jag skulle göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten som heter Emann Greyory och han berättade för mig allt jag skulle göra, och jag blev initierad, överraskande att jag fick min fördel av att vara en ny medlem av det stora illuminati-brödraskapet att jag var så glad, för er som försöker gå med i denna organisation är detta er möjlighet för er att gå med KONTAKTA MR Emann Greyorycall +2349057542593 eller WhatsApp honom här är den riktiga Emann Greyory-informationen +2349057542593 eller maila: thelightfamily9@gmail.com