söndag 19 juni 2022

Söndag 19 juni 2022.

Visst var det en finurlig överskrift, kräver ingen tankeverksamhet alls, det gäller ju att göra det lätt för sig när hjärnan kopplat ur sig fullständigt. 
Med andra ord, jag är hjärndöd för tillfället. ;)

Fast jag är väl inte ensam om att vara trött inför semestern, allvarligt alltså, min hjärna fungerar inte som den ska de sista veckorna innan semestern, så har det varit i hela mitt yrkesliv och så kommer det väl att fortgå fram till pensionen, om man nu når dit förstås.

Min diabetessköterska kunde iallafall gå på semester nöjd och belåten, mitt långtidssocker låg på 46 istället för 51 som det var förra gången och ändå hade det inte gått tre månader efter ny medicinering, långtidssocker mäts alltid på tre månader så antagligen är det ännu lägre.
Låter ju lovande minst sagt, undertecknad kommer leva tills han är 100...minst. ;)

Frugan for iväg med barn och barnbarn till High Chaparral så denna dag har mest bestått av att sitta på balkongen och koppla av, lite kaffe osv.
Gott gott.

Tänkvärd bild.

Ha det bäst nu alla.
 

9 kommentarer:

LillaSyster sa...

Ja den bilden säger allt=)
Skönt med en egen dag på balkongen - jag tror att man behöver sådana dagar att bara skrota runt och göra det som faller en in. Vad bra att ditt socker gått ner. Ha det så skönt på balkongen, själv gick jag in nu.....trött på blåsten och det är kyligare vindar idag.

Geddfish ♥ sa...

Jag har också en avkopplande dag. Inga måsten, de tar jag imorgon.
Vilken cool bild, så sann🤗
Sköt om dig!

znogge sa...

Det är nog många som är lätt matta nu och då behövs det avkopplande dagar.
Så skönt att ditt blodsocker låg bra.

Önskar en fortsatt fin söndag nu!

BP sa...

Då vet du hur dina elever mår sedan Påsk. Visst var det du som påpekade att skolåret tar slut vid Påsk. Allt som inte har gjorts till Påsk kommer inte göras efter heller. Ligger nåt i gissar jag;-)

Så ditt blodsocker räknas efter den nya "tabellen". Fick faktiskt googla en omvandlingstabell här, då min man räknar sina blodsockervärden enligt den gamla "modellen". Å då ska du få en stor eloge! Det är ju ett fantastiskt värde. Bra jobbat där! Så du kanske blir 100 år ändå, bara du är klar i skallen så;-)

Ha en bra början på veckan nu:-)

Susjos sa...

Så bra att ditt HbA1c låg bra, fortsätt så! Å bit ihop, snart är din semester här! Min börjar i morgon, men jag har inte gjort så många knop på jobbet sen jag började jobba, bara två nattpass i juni, passar mej bra!

Bilden är verkligen klockren!
Ha en fin start på veckan!

Ditte sa...

Skrattade gott åt sista bilden. Undrar om jag gör det när jag om ett par veckor ska på resejobb till Kiruna. Med flyg från Arlanda.

Bra att ditt långtidssocker är lägre.
Och att vara trött inför semestern kan ju vara ett gott tecken. Hoppas.
Önskar dig en fin kväll.
Ha dte allra bäst.

Ama de casa sa...

Grattis till dom fina, sjunkande värdena! Du firade på helt rätt sätt tycker jag :-)

Veiken sa...

Avkoppling ska man inte förakta, speciellt inte om hjärnan delvis har stängt ner.
Skönt med ledighet och vädret ska ju bli bra kar dom lovat!
Trevlig Midsommar på er!

Lotta sa...

Det är ingen risk att när den dagen kommer att man ska behöva lämna portföljen utanför pärleporten med en massa pengar i. Om jag inte byter jobb vill säga. En undersköterska som jobbar häcken av sig blir bara utsliten, allmosorna av det går till hyra, mat och bensin :-D Men så länge man får vara frisk så ska man var glad.
Härligt med balkong häng. Växer era grödor?

Önskar dig en finfin onsdag!