fredag 6 oktober 2023

Och så kom det en fredag igen.

Blev ju ett litet uppehåll igen här på bloggen men nu är jag tillbaka igen.
Har inte haft igång min dator på flera dagar nu, har helt enkelt inte orkat att ta fram den, först igår kom den fram en stund.

Lite gruff på kneget mellan en del av kidzen, gammalt groll som blossat upp igen och lite nytt av samma kaliber, men det är under kontroll med hjälp av specialpedagoger och lärare, precis som sig bör.
Men nu tar vi helg och hoppas på en bättre vecka, nr 41 i ordningen.

Ja varför inte? ;)

Nja, blir nog inget av med det denna helgen, trött är jag och endast lite tur kan göra att jag hinner se tio-nyheterna ikväll innan "John Blund" kommer flygande med sitt magiska sömnpulver.

Ha det bäst  nu alla så ses vi när vi ses igen, tittar in till er alla i helgen.

8 kommentarer:

Znogge sa...

Jobbigt med gruff men det är ju inte helt ovanligt att elever har en förmåga att älta och inte helt släpper gamla konflikter. Vi brukar säga att "den som rullar sig i gammal skit blir aldrig ren". En del snappar budskapet medan andra använder gamla konflikter som ett godtagbart skäl att starta nya. Med raka och tydliga vuxna brukar det ändå ordna sig,

Någon grogglur tutas det inte i här heller men det kan ju bli en bra fredag ändå ;-)

Önskar en god helg!

Geddfish ♥ sa...

Vilken kul bild! Vem groggar nuförtiden? Eller ja, man kallar det väl drink. Sprit och groggvirke. Tänkte på den förrädiska lingondrickan, den var alltför god, haha.

Hoppas du får en skön återhämtningshelg!

wiper sa...

Det är bra att kunna vila sig från datorn ibland. Känner själv att jag borde ta lite vila från bloggen med jämna mellanrum. Allrahelst du/ni som är ute i arbetslivet. Jag har ju ständig semester ;)

Vad härligt att det finns hjälp att få när det uppstår såna situationer. Härligt när John Blund dyker upp ;). Jag sov som en stock i natt, så skönt

Ha en fin fredag Micke

Susjos sa...

Skönt att "gruffet" reddes ut med hjälp av vuxna! Å nu är helgen här, kul bild att få tuta i groggluren! Det gjorde vi ordentligt igår, så det blir ganska lugnt idag, och sen är det dags för mej att jobba lördag söndag...
Men ska njuta av denna lediga fredag!
Ha en fin helg Micke!

Hannas krypin sa...

Det är jobbigt med gruff, men verkar som det löste sig bra den här gången? Hoppas att du får en fin helg.

Anna i Portugal sa...

Hoppas du får en lugn och skön helg! En grogg kan ju vara smaskigt.

BP sa...

Gruff fanns nog vid min tid i skolan också, fast bara i grundskolan. Minns inte en enda gruff efter det. Ja, ja, det kanske ändå var bättre förr;-)
Dit inlägg påminner om Willy:s reklam på tv: "Nu tar vi helg". Där ingår visserligen ingen grogg, men god mat istället;-)
Önskar dig en riktigt bra och lugn helg. Och du behöver inte gå upp "mitt i natten" under helg. Ta två sovmorgnar istället!

LillaSyster sa...

Här är John redan på ingång... helt galet trött. Men det är ju bara att lägga sig. Hoppas att din nästa arbetsvecka blir lugnare =) Trevlig helg!