lördag 25 november 2023

Lördagens förehavanden avklarade.

Nu blir det bara soffan resten av denna Lördag, möjligtvis en sväng till min tv-fåtölj med någon tv-serie, återstår att se.

Jag tillhör ju de människorna som älskar snö, här en gammal bild med det kungliga postverkets fordon som sedan dess bytt både färg och fordon, jo, de fick loss den till sist. ;)

Men tröttheten har ju varit på topp denna vecka som gått, den där förbannade hostan har tagit ut sin rätt, inte orkat någonting på kvällarna.
Inte roligt alls men frugan har haft det ännu värre, idag var hon nästintill halvdöd, bara att pyssla om och hoppas det går över snart.

Granen "kläs på" på skolan, nu är julen här. :)

Men nu gott folk, ha en fin lördag, nu ska jag vila lite.

8 kommentarer:

BP sa...

Har ni stackare fortfarande inte kryat på er. Ja, jag vet att det fortfarande inte är en tröst, men halva Sverige verkar ha drabbats av hosteländet. Och visst tog ni sprutor mot både Covid och flunsan, men den där hostan verkar "kräva" ytterligare ett vaccin.
Krya på er båda två och sköt om varandra.

PS. En ny deckarserie startar ikväll kl. 21 - The Chelsea Detective. Hoppas att tv.nu har fel och att det är säsong 2, för jag har redan sett säsong 1. Serien var bra och lite annorlunda. DS.

LillaSyster sa...

Fy det var en enveten förkylning ni åkte på. Vila och ta det lugnt =) Krya på er!

znogge sa...

Så tråkigt att ni fortfarande inte känner er bra. Även Huss och jag hostar så kanske är det en bacill från flickorna. Oavsett vilket så hoppas jag att det inte blir mer av det. Nu får ni vila er i form.

Krya på!

Ditte sa...

Verkligen trist att både du och fru Guldkrycka är dåliga. Även här vet jag att många hostar . Hoppas att ni snart kryar på er. Bäst att ni vilar er i form och att det hjälper.

Anna i Portugal sa...

Hoppas ni båda är helt friska snart. Jag har fått en släng av nåt och helgens planer blev inställda.

Åke sa...

Så trevligt att du just säger kungliga Postverket för de sa nämligen min far också. På den tiden posten var en post :) Far och mor gjorde 30 år vardera som statsanställd. (och ändå jobbade farsan bara tills han var 50 år, en sjukdom satte käppar i hjulet.

Anki sa...

Fy så jobbigt med den envisa förkylningen som ni drabbats av. Hoppas helgvilan gör att ni kryar på er!
Önskar er en bra söndag ... utan hosta!

Lotta sa...

Alltså jag längtar till att få lite juligt hemma nu. Tända adventsljusstaken, koka glögg och göra pepparkakor :-)
Jag blev lite paff när jag såg bilden på snön tills jag lästa ett den inte var nytagen. Trodde jag missat något.
Ha det gott!