fredag 28 juni 2024

Och så kom till sist slutet på detta läsår även för undertecknad.

 Jo, efter midnatt så är det semester 2024. 25 arbetsdagar utan tvång att bege sig till en arbetsplats, välbehövligt.
Har bokat en vecka i slutet av oktober också redan nu, höstlovet för kidzen, tyckte det var lämpligt att ta ledigt då också i år "why not" som zeb macahan hade sagt. ;)

Även julledigheten är härmed bokad, skönt att ha något att se fram emot tycker jag, en dag kvar att boka av årets 38 semesterdagar, vi får väl se när det blir läge för den dagen.

Blev en tidig hemgång idag, lite av en tradition för mig sista dagen innan semestern, har ju gjort klart alla mina påtagna uppgifter, då är det skönt att kunna ta adjö av sin arbetsplats inför fem veckors semester.

Visst är det fint runt vårt fina bibliotek nere vid rymdtorget.
Har varit där en gång för att förtidsrösta, ganska fint där inne också, men som jag skrivit tidigare, jag hade hellre haft ett systembolag på platsen. ;)

Ha nu en fin fredag alla, dyker upp på era bloggar när ni minst anar det. ;)

11 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Så skönt med sommarsemester och just nu verkar det fint i naturen. Värmeböljan avtar väl men den var väl hög igår, 30 grader här.
Önskar en fin fredag och helg osv. 💐

ibod11 - Ingrid sa...

Äntligen är det dags för den efterlängtade semestern och jag hoppas att den känns både lång och härlig :D Och sedan har du fler lediga dagar att se fram emot. Bra att sprida ut dem lite. Jul och höstlov borde ju inte vara så svårt att ta ledigt inom skolans värld. Njut nu så mycket du bara kan :D

BP sa...

Happy holidays!!! Måste säga att jag är impad. Hur f'n får du ihop det till 38 semesterdagar/år? På min tid hade man max 30 dagar. Bara att gratulera.
Sedan har du helt rätt, det är lite svårt att dricka böcker - hahaha;-)

Njut nu av första helgen av din långledighet!

LillaSyster sa...

Ha en underbar ledighet! Den är du väl värd=)

Znogge sa...

Grattis till att semestern äntligen är här! Klart att du skulle avsluta lite tidigare i dag då. Hoppas att semestern blir till största belåtenhet :D

Önskar en god kväll!

Susjos sa...

Hurra och grattis till att semestern nu äntligen börjar för dej! Njut nu allt vad du kan, hoppas vädret blir som du vill :-)

Ha en fortsatt fin fredagkväll!

Ingrid sa...

Så skönt med semester. Ha det riktigt fint!
Och så bra att veta att höst- och julledigheten är inbokad.
/Ingrid

Åke sa...

Men så skönt med semester :) Så praktiskt att boka för hela året också. Ha nu en trevlig helg :)

Marianne sa...

Så kom dagen du väntat på, njut nu och ha en riktigt fin semester!

Stefan sa...

Då är det bara att önska en trevlig semester med mycket att se fram mot. Hösten lär dyka upp, men det är då skönt att ha lite planerat fram till årsskiftet.

Anki sa...

Äntligen!
Önskar dig fina semesterdagar!