söndag 28 juli 2024

Sista söndagen på länge där man inte behöver lägga sig i tid...

 för att orka upp till arbetet.
Landningen för att komma rätt i den sista semesterveckan har påbörjats men samtidigt får man ju ändå leva sig igenom denna söndagen.

Mycket med OS på tv blir det ju men än har inte den rätta känslan infunnit sig, , vi får väl se om den kommer så småningom.
Känns lite avslaget alltihopa efter den invigningen, speciellt bra producerat var det ju inte enligt mig, kommentatorerna hade inte fått någon info om artisterna som skulle vara med så där satt väl både vi och dem ibland och undrade vad för jäkla artist det var.
Vi tröttnade där ganska snabbt och tryckte över, så kan det bli ibland och det där med "sista måltiden" undrar jag hur de kunde komma på inför en OS-invigning.
Obegripligt.

Duplantis ser vi fram emot iallafall, och kanot, det blir ju spännande.

Hittade bilden inför nästa söndag, bra att ha tillhands. ;)

Ha det bäst nu alla.

10 kommentarer:

ibod11 - Ingrid sa...

Än så länge har du sovmorgnar kvar men jag förstår att du räknar ner nu. Njut av de dagar som är kvar.
Jag tittade på invigningen till halvtio men sedan orkade jag inte längre. Jag har antingen missat den där sista måltiden eller stängt av innan för den känner jag inte igen. Men jag skulle ha velat se slutnumret och det kan jag säkert hitta någonstans...om jag orkar leta.

LillaSyster sa...

Du hinner att komma i fas=) Du har ju en hel vecka att träna på. Själv vaknar jag tidigt vare sig jag är ledig eller ska jobba. Njut av kvällen! Här skiner solen ännu efter en eftermiddag med åska.

BP sa...

Hahaha! Du verkar ha kommit in i en typ panikångest-mode inför skolstarten. Det kanske är smartare att dela upp semestern i tvåveckorsperioder, då blir det lättare att återkomma till verkligheten;-)
Så du kollade också på OS-invigningen. Jag gillade den inte heller, men den var tyvärr typiskt franskt. Att vara kulturell är inte min grej alls och jag förstod inte sammanhangen heller. Gissar att 99 procent av tv-tittarna inte heller förstod.
MEN de sista 45 minuterna var nog de häftigaste jag någonsin sett. Ljus- och ljudspelet runt Eiffeltornet var enastående vackert. Och tändningen av den olympiska elden var väldigt spektakulär och unik.
Nej, jag har heller inte riktigt kommit in i spelen än, men jag är mest intresserad av friidrott, simning och gymnastik.

Klimakteriehäxan sa...

Det blir nog mycket tv kommande vecka - du får väl frossa i det nu innan jobbet är i gång igen! Två medaljer hittills, hoppas det blir fler.

Stefan sa...

Härlig illustration inför det som komma skall.
Jag minns när jag fortfarande jobbade. Sista veckan var en ända lång förberedelse inför höstens första arbetsdag. För varje dag sjönk humöret och söndagen före måndagen var jag allt annat än lycklig.

Åke sa...

Suck vad kämpigt du har det... nu är det ju måndag och hoppas du kom upp. Kämpa Micke kämpa :)

Ingrid sa...

Då hoppas jag att du passar på att njuta riktigt den här sista semesterveckan.
OS bekymrar mig inte alls. Jag letar fram något annat på tv.
Glad måndag!
/Ingrid

Znogge sa...

Då får du njuta extra mycket av den sista semesterveckan. Visst är det skönt att slippa ställa klockan men samtidigt så kommer man snabbt in i vardagens rutiner igen.
OS har vi inte tittat så mycket på men Duplantis ser jag fram emot.

Önskar en glad måndag nu!

Marianne sa...

Så du går in på sista semesterveckan nu?! Då säger jag till dej som min f.d man brukade säga "se till att ha riktigt tråkigt nu så tiden går långsamt!"
Jag såg en skymt av os-invigningen, det räcker för min del när det gäller allt vad sommar-os heter.
Ha en fin start på veckan!

Susjos sa...

Jo, det var en lång OS-invigning, men kul med lite annorlunda som alla båtar med deltagarna i. Det bästa var absolut slutet, som BP skrev, och inte minst Celine Dions fantastiska sångröst, kolla upp hennes sång på youtube vetja!
Så nu är det redan din sista semestervecka, tyckte att du nyss gick på semester! Men än har du några dagar kvar, och helt rätt bild du hittat inför nästa måndag, hihi!
Fortsätt njut av semestern!