tisdag 27 augusti 2024

En tisdag, den sista i augusti 2024.

Egentligen skulle man ju bo på landsbygden, gå ut och njuta av alla åkrarna och "bara vara"...lite skog kanske runt om.
Fast då måste jag ju pensionera mig först, det tar sin tid att nå dit. ;)

Drömmar måste man ju ha, annars blir det så trist, även om drömmarna inte slår in så måste de ju finnas där, eller hur?

Augusti är ju trots allt en fin månad även om man har börjat arbeta efter semestern, man ska inte klaga, inte så mycket iallafall. 

En gammal bild av Ozzy i jultid, adventsljusstaken avslöjar ju det. ;)

Men nu får ni alla ha en fin resterande tisdag, det ska vi.

11 kommentarer:

Znogge sa...

Visst kan man njuta av fina dagar även när man har börjat jobba igen. Jag menar inget blir ju roligare om det skulle ösregna ;-)
Då kanske "skogsbad" är något för dig om ett antal år...

Önskar en god kväll nu!

Ditte sa...

Visst har vi ytterligare några fina dagar kvar i augusti. här i Stockholm har vi överlag haft en bra sommar och jag hoppas på fortsatt fina dagar in i september. Att bo på landet är inget alternativ för mig men om pengar skulle trilla in så skulle det bli en liten stuga på en udde i Stockholms skärgård. Men ingen tomt att ta hand om. Är så nöjd med att bo där jag bor . Nära till allt.
Visst måste en ha drömmar. Livet blir ju mycket roligare då. Önskar dig en bra vecka.

Äventyret framtiden sa...

Jag tror att det var författaren Bo Bergman som diktade : Drömmar ska man ha, annars är hjärtat armt.
Allt gott och en fin kväll önskas!

Ingrid sa...

Visst måste man ha drömmar och något att se fram emot, annars blev det nog bra trist. Ozzy i jultid är så fin och ja, det närmar sig....
/Ingrid

Guldkryckan sa...

Ha det bäst Ditte. :)

LillaSyster sa...

Fina Ozzy! Jag går på en traktorstig mellan två åkrar- nästan varje dag, så härligt. När jag var liten sa jag alltid att jag skulle bo på landet. Det gör jag inte....men som sagt det är ju inte försent. Ha en bra kväll!

BP sa...

Nähä du!!! Att bosätta sig på landet omgiven av åkrar - över min döda kropp!!! Tänk efter Guldkryckan - inget Systembolag, ingen läkare, inget apotek och ingen mataffär i närheten, för att inte tala om en eller fler restauranger som man antingen kan besöka eller beställa mat via Foodora.
"Stay put" skulle jag säga. Men fortsätt gärna att drömma:-)

ibod11 - Ingrid sa...

Jag har alltid helst velat bo på landet och har haft förmånen att kunna göra det under största delen av mitt vuxna liv. Det kan jag verkligen rekommendera om det finns möjlighet så småningom. Men livet förändras och nu stortrivs jag i min lägenhet.

Susjos sa...

Japp, drömmar måste man absolut ha, det hör ju till! Ser också fram emot pensionen…så småningom, har ju lite närmare till den, vet inte riktigt när jag ska sluta helt…vi får se! Fin bild på Ozzy där. Ha en fortsatt bra vecka!

marianne sa...

Vad är livet utan drömmar? Vad skulle driva en utan drömmar?
Ibland ligger landet inte långt från stan, men det kanske bekvämare att bo i stan där det är närmare till den mesta service.
Visst har vi haft en fin augusti och jag hoppas september blir lika fin.

Ja, det stack till ordentligt när den där sländan bet mej och jag förstår inte varför den gjorde det, bara landade och högg till!
Killen som är självutnämnt nyhetsankare är en vän sen ungdomen, jag har precis börjat prata med honom sen i April, men nu är det slut med vänskapen från min sida.
Ha en fin start på veckan!

en vanlig man sa...

Ibland är drömmar bäst som just drömmar.