lördag 17 augusti 2024

Helg igen.

Fredagen innebar ju full närvaro på alla lektioner för kidzen, skolplikten ni vet, här skulle det banne mig vara skoldag 100%. 
Stackars satar. 
Men de ansträngde sig verkligen allihopa, lite stolt över dem är jag allt.

Men nu är det ju Lördag och en halv städdag är utlyst för undertecknad lokalvårdare, skillnaden mellan att göra det yrkesmässigt och hemma är att hemma kan jag sluta precis när jag vill eller till och med strunta i det, återstår att se hur detta avlöper, rapport utlovas, kanske. ;)

Morgonens frukost, mediciner nedsköljt med kaffe tittande på Stargate atlantis, blir inte bättre än så fast en whiskey hade ju inte suttit fel. 

Ha det så fint ni kan gott folk, kikar in till er i helgen här som brukligt är. 

12 kommentarer:

LillaSyster sa...

Du kan ju ta en whiskypinne då du utfört dagens städjobb =) Ha det gott och skönt för eleverna att starta med kortvecka.

PROFESSORDEUTSCH sa...

Spännande dag som väntar med andra ord....själv är jag gräsänkling under dagen, så det blir lite trädgårdsfix......
Trevlig helg!

Marianne sa...

Whiskey till frukost? Njaaa...den kanske behövs för att göra städningen lite roligare? Hur som helst önskar jag dej en fin lördag!

Znogge sa...

Hemma är man sin egen chef och lägger ribban därefter ;-) Perfekt skulle jag vilja säga!

Önskar en finfin lördag nu!

Ingrid sa...

Lycka till med dagens städuppgift!
Trevlig lördag!/Ingrid

Anonym sa...

Härligt att få vara stolt över sina elever. Dom verkar jobba på bra. Ja du man kan som du säger lägga ner städningen en stund innan man fortsätter. Vi städar sällan allt på en gång för vi är så lata ;)
de på. Min pappa gillade whisky. Själv tog jag whisky med Ginger Alé då jag var ute och roade mig när jag bodde i Göteborg

Ha en härlig lördag Micke
Malin Öppen Ridå

ibod11 - Ingrid sa...

Fint att kunna känna stolthet över elevernas ansträngningar :D Det är helt klart skillnad på jobbet och liknande arbete hemma. Men trivs man på sitt jobb så brukar det kännas lättare att göra det man ska på arbetsplatsen. Det kan vara lite för lätt att skjuta upp alla måsten på hemmaplan.
Stargate Atlantis...det var länge sedan men nu blev jag lite nostalgisk. Bra serie :D

BP sa...

Perfekt för kidzen och er i personalen att börja lite lagom med en kort vecka. Då undviker man en chock för systemet.
Städade också, fast igår. Och idag tog jag balkongen, som verkligen behövde en "total makeover" i form av städning och tvätt av mattan.
Ha en skön fortsatt helg. Hoppas du köpte en whisky idag;-)

Ditte sa...

Ja, ni har ju börjat redan. I huvudstaden var met mest gymnasierna som började i fredags. (I går) DE flesta skolor börjar här under nästa vecka. Ja, skolplikt är det men när eleverna gått ut nian så kan de ju sluta och ta sig ett jobb. Kul att gänget ansträngde sig. Visst är det bra med städjobbet hemma så att du kan göra det som du själv vill. Och en paus då och då.
Önskar dig nu en fin kväll och en bra söndag-

Susjos sa...

Fint att du är stolt över kidzen! Och hoppas att städandet gick som du ville idag! Ha nu en fin och kanske städfri söndag!

Anna i Portugal sa...

Skönt att starta dagen i långsam takt. än har du en dag av helgen på dig att städa om det inte blev gjort igår. Å andra sidan varför inte göra något roligare på helgen? Ha en skön söndag!

Äventyret framtiden sa...

En kall öl sitter ju aldrig fel när man tar paus i städandet. Ja, inte en wiskypinne heller för den delen. Ha en fin fortsättning på söndagen!