lördag 24 augusti 2024

Lördagspyssel.

Pyssel i form av lite städning, orkar ju aldrig städa hela lägenheten på samma dag så man får ju dela upp det.
Idag är det vardagsrummet och min mancave som står på schemat, snabeldraken ska matas lite innan moppen kommer fram, har banne mig ingen lust alls men det är ju så trevligt efteråt att få slänga sig på soffan med en kall öl, burken öppnas naturligtvis efter det där själva "slängandet", allt annat vore okristligt. ;)

Hittad på nätet och innan utlagt på min instagram.
Kan kännas igen lite här hos mig ibland. ;)

Zillen och ozzy har kvalitetstid. 

Men nu tillönskar jag er en fin lördag, det ska vi ha.

9 kommentarer:

Anna i Portugal sa...

Fina kissarna! Känslan när det är nystädat är verkligen underbart. Det vore väldigt dumt att öppna burken innan slängandet eftersom du då får städa igen! Ha en skön helg!

LillaSyster sa...

Här har vi också matat snabeldraken och moppen fick sig också en sväng om. Så fina katter =) Här blir det inte öl utan nygjord äppelpaj.....måste ju ta tillvara det träden ger.

ibod11 - Ingrid sa...

Här delas också städningen upp men klaras oftast av på ca två dagar. Men båda dagarna blir det i etapper. Sedan jag slutade vara djurägare blir det inte av så ofta dock. Det är en väldig skillnad på att bo ensam utan djur och att vara flera personer med djur. Katterna är så fina och är så söta tillsammans :D

BP sa...

Ja, jag brukar också dela upp städningen dvs. mestadels dammsugning på två dagar. Men min rygg protesterar ändå. Har i många år funderat på att anlita städhjälp som ju kostar nästan ingen med RUT -avdrag. Men precis som vanligt har jag inte fått en viss kroppsdel ur vagnen;-)
Ölen är du absolut värd:-)

Susjos sa...

Alltid härligt med en kall öl när man har jobbat lite! Å det äralltid trevligt när städandet är över!
Hoppas du haft en trevlig lördagkväll!

Znogge sa...

Städning är inte det roligaste men visst är det skönt när det är avklarat och då känner man sig verkligen nöjd. En kall öl är absolut inte fel då.
Önskar er, Zillen och Ozzy en finfin söndag!

Stefan sa...

Jag tillhör kategorin människor som helst gör saker spontant. Tvingar jag mig till att exempelvis städa blir det inte av.

Äventyret framtiden sa...

Idag blir det städa av hos mig...terrassen ska få sig en rejäl omgång efter allt nedfall av brandaska etc...
Zillen och Ozzy, finaste katterna. Njut av dagen och ha det bara bäst!

Marianne sa...

Tidigare delade jag också upp städningen, övervåning och nedervåningen, nu har jag så litet så det går fortare att städa allt än att ta fram städattiraljerna.
En kall öl är du alltid värd efter din insats.
Fina kissarna!