fredag 2 augusti 2024

Och så kom fredagen igen...

den sista på denna semestern, officiellt är alltså semestern slut vid midnatt, nu blir det två dagar av helg för att kunna förbereda sig mentalt för nytt läsår på skolan.
 
Men första veckan är det bara vi med semestertjänst som är på plats, lärarna har en vecka till, kunde ju tagit ut en semestervecka till men beslöt spara den till höstlovet istället, skönt att ha något att se fram emot när höstmörkret börjar komma.

Har ju haft en del kontakt med en del av ungarna på semestern via instagram, en och annan vill komma på besök och jag har lovat prioritera dem, såklart, bara för att en och annan gått ur årskurs nio så är de fortfarande "mina ungar", ska bli kul att träffa dem igen.

Blev ju en dokumenterad invigning igår av vårt utegym på gården.
Ser ni min plågade min? Berodde på att frugan tog sån tid på sig med kameran, hade jag släppt ner den hade jag aldrig lyckats lyfta upp den igen. ;)

Denna var bäst tyckte jag trots allt. ;)

Ha nu en fin eftermiddag alla.

11 kommentarer:

Znogge sa...

Ja, nu närmar sig vardagen igen för din del. Smart att spara veckan till höstlovet tänker jag för det kan vara skönt med en paus mitt i terminen. Här börjar eleverna den 14:e så jag misstänker att mina stackars kollegor börjar på måndag eller tisdag igen.

Då är dagens träningspass över och du kan med gott samvete sitta på bänken ;-)

Önskar en fin fredag!

ibod11 - Ingrid sa...

Så nu startar snart allvaret igen men kanske blir det ändå kul att träffa gamla och nya elever och kanske en och annan kollega. Klokt att spara en vecka till höstlovet. Man behöver något att se fram emot. Och sedan är det snart jul...sportlov...påsk...sommar igen :D
Hahaha, du skulle inte ha sagt att du var plågad :D Det ser ut som om du helt nonchalant och utan ansträngning lyfter den där mojängen med en arm.

Marianne sa...

Bra där med gymandet, du sparade det till sista dagen, jaja, man brukar ju spara det bästa till sist.
Mysigt att ungarna vill komma och hälsa på, det är ett gott betyg till dej.
Nu får du ha en fin helg och ladda för arbete på måndag.

Marianne sa...

Jag brukar kalla Harry för Leo, min förra hund, och jag brukar kalla sonen för hästens namn, (den är inte kvar) men vi får se det som att kärt barn har många namn,

BP sa...

Smart att du har sparat en vecka till höstlovet. Alltid kul att ha någonting att se frameemot.
Skoj att kidzen vill besöka dig nästa vecka. Gissar att det är just sådana tillfällen då man gillar sitt jobb - trots allt.
Skrattade gott åt ditt försök till styrkelyft. Det blev ju riktigt bra:-) Och sittgruppen, ja den lär troligen bli den populäraste delen av "motionsparken" - hahaha:-)
Önskar dig en riktigt trevlig sista-semesterhelg!

LillaSyster sa...

Men du är stark och håller den med arm sådär lite lagom nonchalant =) Bra jobbat. Sista är ju bekvämare - helt klart. Njut av kvällen och helgen! Hoppas att du laddat batterierna ordentligt nu så att du klarar dig till höstlovet.

Ditte sa...

Ja, ledigheten försvinner snabbt. Men bra med mjukstart innan eleverna kommer . Bra att du sparat en vecka till höstlovet för då kan det vara extra skönt att ha lite ledigt,
Roligt med elever som kommer förbi, kan tänka mig att flera saknar dig. Önskar en fin helg.

Susjos sa...

Snyggt jobbat med nya utegymmet! Du ser stark ut!
Va kul att fd elever vill fortsätta med kontakten, du gör skillnad helt klart!
Ha nu en riktigt bra och skön sista helg innan jobbet kallar igen!
Jag ska redan till jobbet i morgon lördag...

Åke sa...

Kämpa bara kämpa :) Trevligt när fd elever vill besöka :)

wiper sa...

Jag ser att du snart börjar arbeta igen. Hoppas din semester varit bra. Du har ett sånt fint sätt och känns så äkta och du har även en härlig humor så jag tror barnen är väldigt nöjda. Såna förebilder behövs

Det ser ut som ett fint utegym ni har och sånt betyder mycket. Att få träna gratis. Här har vi inget sånt i närområdet

Kul du skriver om när du blev fotad av frugan ;). Ja du det är alltid skönt när det finns en bänk i närheten ;)

Ha nu en skön söndag Micke

Anna i Portugal sa...

Vad fint att dina ungar vill komma på besök. Det blir nog en fin och skön mjukstart efter semestern tänker jag, innan lärare och elever dyker upp på skolan. Bra jobbat där på gymmet, vad härligt att ha ett utegym så lättillgängligt!