torsdag 10 oktober 2024

En torsdag i oktober....

och jag vaknade ju till vid halv sex som brukligt är även denna morgon men insåg snart att allt inte stod rätt till, feber och ont i halsen, dessa förbannade förkylningar, men arbetar man bland en massa ungar som hostar runt omkring sig på skolan så finns det inget immunförsvar i världen som hjälper.

Utvecklingssamtal skall  denna eftermiddag innehålla för de inblandade och flera är på ingång på eftermiddagarna imorgon och nästa vecka, en nödvändighet för kidzens framåtskridande, eller brist på densamma.

Men här blir det iallafall sjukbädden med någon tv-serie att förgylla tillvaron med, ska tydligen bli skitväder idag och framåt helgen, enda fördelen således med att bevista sjuksängen dessa dagar.


Tur bästa kompisen kan hålla mig sällskap, finaste Zillen.

Ha det bäst nu alla.

12 kommentarer:

PROFESSORDEUTSCH sa...

Ja du...bästa makan jobbar på dagis å en annan i skolan så man känner igen det där med basiluskerna.... Hoppas du får några fina stunder framför tv:n med kissemissen... utvecklingssamtal.... avvecklingssamtal.... ;) Lycka till!

Geddfish ♥ sa...

Hoppas du har det drägligt i sjukbädden, men du har ju fina kissemissar att gossa med, tur det. Jag saknar de missar jag hade en gång i tiden, kan jag ju säga.
Kryakram!

Anonym sa...

Tråkigt att du blivit förkyld. Inte lätt att slippa undan när man har ett sånt arbete. Bra att ungdomarna får ha utvecklingssamtal, nödvändigt som du säger. Vi hade duggregn i morse men nu öser det ner och är rätt mörkt ute. Härligt att ha ett sånt fint sällskap som Zillen. Krya på dig nu Micke
Hälsning från Malin öppen Ridå

Ingrid sa...

Så trist att du åkt på en förkylning igen, men som du själv säger, i den miljö du jobbar är det säkert lätt att dra på sig en och annan basselusk. Krya på dig!
Zillen är så söt!
/Ingrid

LillaSyster sa...

Krya på dig och med det fina sällskapet blir du strax frisk igen ska du se. Vädret........tur att det inte är snö==

Anki sa...

Jag har just avverkat en förkylning ... krya på sig! Tur du har Zillen som sympatiserar med dig!

marianne sa...

Ja, om vi ska se till vädret så valde du rätt dagar för sjuksängen, men jag hoppas förstås att det inte blir så långvarigt. Men jisses så fina bilder på ditt sällskap, så himla söt. Kattdjuren är nog bland de finaste djur jag vet.
Krya på dej!

BP sa...

Härliga bilder på Zillen:-)
Japp, just nu verkar alla ungdomar ha en förkylning som de självklart gärna delar med sig. De och många vuxna har totalt glömt att vi för bara några år sedan faktiskt hade en pandemi i Sverige och världen.
Men då du är i alla fall inte så värst förtjust i saltgruvan kan du säkert göra det bästa av situationen i din mancave. Och med tanke på skitvädret är tajmingen av din förkylning inte helt fel tänker jag.
Men självklart - krys på dig!

Stefan sa...

En passande dag att bli sjuk på. Jösses, vilket ruskväder. Krya på dig inför helgen. En stadig whisky med några droppar flytande honung brukar lena gott i halsen.

ibod11 - Ingrid sa...

Man kan inget göra annat än acceptera läget när en förkylning slår till. Men kul är det inte och du fick dessutom feber. Hoppas att du hittar en bra serie att förgylla sjukdagarna med och förhoppningsvis mår du mycket bättre till helgen. Krya på dig!

Znogge sa...

Men vilken maximal otur men en skola är knappast en bacillfri zon precis. Ändå blev jag förvånad över hur sällan jag blev smittad.
Nåja, bara att ta det lugnt och vila dig i form. Fint zällzkap har du av Zillen!

Krya på!

Susjos sa...

Trist med förkylning, men bra att den kommer i samband med allt detta regnande! Fint sällskap har du också!
Krya på dig!