onsdag 16 oktober 2024

Halvtid på arbetsveckan...

och här sitter man nyss hemkommen efter en hård arbetsdag, nja...jag vet inte det jag...men en arbetsdag blev det iallafall.
Allt avlöpte väl yrkesmässigt och med det så får man ju vara nöjd.

Imorgon blir det möte på konferenstiden 15:00-16:30, gruppen för praktiskt-estetiskt ska mötas igen, hoppas det blir intressant...hoppet är ju det sista som överger en människa. ;)

Hösten har ju tagit över helt och hållet nu, vackert är det ju, så länge det inte regnar förstås.
Men det var väl på tiden minst sagt, ju närmare kommer vi ju vintern vad det lider, vintern och sommaren är de vackraste årstiderna anser jag, mest antagligen för att det blir bäst bilder i mobilkameran de årstiderna. ;)

Lite dimma på vår gård, vackert det också.


Ha nu en fin kväll allihopa.

7 kommentarer:

LillaSyster sa...

Bra att arbetsdagen varit okej. En riktigt fin höstdag idag, men ruskigt kallt i morse. Läcker bild på pallen. Ha en fin kväll!

Äventyret framtiden sa...

Det gäller att knega på att få till det på bästa sätt och det kan ju du. Vacker första bild och väldigt speciell andra bild. Härlig är den.
Ha en fin kväll!

BP sa...

Bara en halvlek (läs: en halv vecka) kvar till helg. Kul med praktisk estetik, det kan bli rätt roligt. Typ graffiti till exempel eller skulptering. Hoppas du får ut nåt av mötet.
Dimman på morgonen missar jag tack och lov, då jag sällan sticker ut näsan så tidigt. Men vi har haft fantastiskt väder hela vecken, men 6 grader skvallrar ju om att vintern är på G.
Snör och is är inte min grej, jag håller mig till vår och sommar:-)

Znogge sa...

Precis som helgerna så går en arbetsvecka också fort!
Hoppas det blir ett givande möte i morgon. Estetiska ämnen är ju kul tycker bildläraren ;-)
Dimma är vackert tycker jag och definitivt vackrare än den skånska vintern.
Önskar en sen god kväll!

Anonym sa...

Fin bild med dimman, det blir lite trollsk stämning i dimma. Alla årstider är vackra tycker jag, och denna hösten har verkligen bjudit på fina dagar.
Två arbetsdagar kvar, sen får du fira helg!

Susjos sa...

Visst kan man få fina bilder på hösten, jag är riktigt imponerad av alla gula och röda löv som fastnat på bild denna höst, och gärna då mot en blå himmel! Snyggt foto du fick , med dimma och allt!
Ja, halvtid på din arbetsvecka nu, bara två dagar kvar till helg minsann! Jag jobbar ju hipp som happ, och haft fina lediga dagar i början av veckan ,nu stundar det jobb igen i morgon natt.'
Ha det gott!

Lotta sa...

En fantastisk fin dag som började med att älvorna dansade över gräset i väntan på att solen skulle komma. Nu är det torsdag och förhoppningsvis så sover du nu medans jag springer runt på jobbet. Snart är det helg och det är ju alldeles alldeles underbart :-)
Hoppas du skaffar dig en toppendag!