söndag 20 oktober 2024

Sista veckan innan höstlov på ingång.

Läste i något dokument här att vi ska ha studiedag på fredag, får nog undersöka det lite närmare imorgon när "veckobrevet" anländer i mejlen.
Hur som helst, fem dagar kvar innan lovet, så tacksamt verkligen.

Här pågår det utrensning av en massa kartonger vi samlat på oss pga alla beställningar vi gör varje månad, börjar faktiskt se ut som ett gästrum igen men än så länge är det långt kvar innan det ser ut som det ska igen.

Bakning står på schemat för hushållet idag, frugans idoga bakande förra helgen resulterade i en massa tekakor som nu börjat ta slut.
Vi får helt enkelt ta tag i detta igen, gott att ha i frysen om inte annat.


Linslusen Zillen undrar vad det är för något husse håller i händerna, måste ju undersökas, dessutom tillönskar han er en fin inledning på veckan.

Så även undertecknad.

9 kommentarer:

Ingrid sa...

Tack detsamma till både dig och Zillen och lycka till med baket!
Och ha en fin vecka innan det väntande höstlovet.
/Ingrid

LillaSyster sa...

Klart att Zillen måste inspektera. Söta katten =) Här har Trassel kört ett pass och nu slocknat under en stol. Tekakor så gott, baka på ni! Jag ska se vad jag ska trolla fram till lunch. Smart om de lagt studiedag på fredag för de elever som ev ska resa bort. Ha en fin söndag!

Marianne sa...

Det var toppen när studiedagar låg i samband med lov.
Zillen är väl med nu så inte alla kartonger försvinner, för hon är väl som andra katter som älskar när de hittar en kartong att sova i? Hoppas att ni lyckas bättre med baket än jag, det blev ju bara pannkaka av allt.
Ha en härlig avslutning på veckan.

PROFESSORDEUTSCH sa...

Ojdå, får du lov hela veckan... trodde alla lärare "tvingas" till studiedagar när eleverna är på lov.... nåväl, hursomhelst, njut!

Znogge sa...

Så skönt att höstlovet närmar sig. Jag minns själv hur efterlängtat och välbehövligt det var!
Lycka till med dagens bakning. Visst är det bra att ha ett lager i frysen. Vårt börjar ta slut så Husse får ta itu med det.
Heter man Zillen så vill man så klart ha koll!

Tack och det samma till er!

ibod11 - Ingrid sa...

Då håller jag tummarna för att fredagen blir en studiedag och att det kanske innebär en ledig eller i alla fall kortare dag för din del.
Skönt att få lite ordning och få undan en del kartonger.
Hembakt bröd är så gott så jag förstår att ni gärna bakar. Klart att husses förehavanden måste undersökas noga :D

BP sa...

Bilderna på Zillen är helt suveräna - han både funderar och undrar;-)
Ja, dessa hemleveranser skapar en massa bråte. Hag försöker återvinna (läs: slänga dom i "pappcontainern" ute på parkeringsplatsen en gång i veckan tillsammans med allt annat, glas till exempel.
Med tanke på att du bara har en vecka kvar att jobba till höstlovet börjar önskar jag dig en riktigt kanoonstart på veckan:-)

Susjos sa...

Inte dumt att börja höstlovet med en "studie" fredag!
Hoppas det blev en bra bakdag idag, blir sugen att baka tekakor jag med! Undrar om jag hinner i veckan...tror dock inte det.
Klart Zillen ska vara med och kolla läget!
Ha en fin kväll till er båda!

Carita Liljendahl sa...

Tekakor... blev hungrig, eller sugen nu... i sena kvällstimmen. Bakar sällan själv.
Önskar er ett fint höstlov!