tisdag 2 februari 2010

Ang Saab-affären.

Ja va sjuttan, får väl erkänna att jag aldrig trodde på Saab där, jag var övertygad om att det var kört.
Men så kom då den där holländaren på sin vita springare och räddade Trollhättan.
Frågan är ju då om detta ska ge något permanent, med hans sk"vänner" så är det inte helt obefogat att faktiskt ställa sig lite frågande!

Det finns ju tex en del restauranger o annat här i GBG som är finansierade med knarkpengar, något som nu gjort att myndigheter begär papper på vart pengarna kommer ifrån innan de ger ut tillstånd och annat.

Men tydligen är det helt ok att köpa en hel bilfabrik... ja va sjuttan ska man tänka?
De stoppade det en gång och gav på så vis den där holländaren möjlighet att "mörka" lite till så att affären kunde bli av!

Förmodar att desperationen efter ett "bra" avslut på detta till fördel för Trollhättan tog överhanden.

Men de anställda får åtminstone ett hopp om en ljus framtid, kanske kan de nu få möjlighet att göra sig av med tillgångar typ hus o annat så att de reder sig nästa gång då Saab ska läggas ner...fast...nä...så får man inte säga, "ej politiskt korrekt"...error...TILT..!

Nä, hoppas nu på att den där Holländaren, vars företag inte levererat en krona till aktieägarna på Spyker någonsin, ror detta iland och inte är den där ljusskygga mytomanen och kriminella individen jag börjar ana i den beryktade mossen.

Dags för mer kaffe!

See ya

5 kommentarer:

stolligt sa...

Hahaha jag läste ibland din gamla blogg, å nu tydligen den nya med!! Håller med fullständigt om Holländaren å Saab. Såg att du varit inne å hälsat på Marica vännen,hon e en underbar människa som har en järnvilja å en fantastisk ork att gå framåt. Fint med sånna människor.

Ha det gott

Sillen

Guldkryckan sa...

Tjena Sillen...jo...det där är en RIKTIGT stark människa!
Ha de riktigt gott du med! :)

stolligt sa...

Duuu glömde visst nåt... Broddar fast att det e töntstämplat, men faaan så bra.

Kram Sillen

Guldkryckan sa...

Sillen: Tror bestämt broddar e grejjen faktiskt! :)
Kram!

Snejky sa...

Ja, de e mycket som finansieras med olika medel. Börjar man tänka på allt, så blir man totalt mera virrig än man e..Jag kan bli så arg/frustrerad så de e ohälsosamt.
Ingen ordning & reda alls, vill jag säga i detta samhälle....
(klarar nästan inte av att lyssna på partidebatt på tv, tur att man har en gammal tung tv fortfarande....Platt tv, hade man lätt orkat kasta ut annars...hehehe)
Kramen till dig idag....