måndag 1 februari 2010

Mot nya mål..!

Lade ju ner min gamla blogg efter drygt tre år, satt där en dag och tänkte rensa undan lite gammalt.
Ja jösses, kändes som att skala av en bit av sig själv där på nåt vis, kände att bloggen helt plötsligt inte funkade för mig längre.

Så...japp...allt gammalt..."poff"...borta. :)

Önskar härmed er alla välkomna till min nya blogg, både nya och gamla läsare.
Hoppas ni kommer att trivas här med mig.

Ny vecka är det ju här, snön har fallit hela helgen och den lilla Beckfjällianen (jag) har funnit för gott att inte gå ut alls egentligen.
For ju på arslet härom dagen på den numera beryktade isbanan ner till ICA...fort gick det i alla fall att komma fram...tjoff sa det och så var jag nästan framme vid ICA.
(Miljövänligt som fan minsan)

Nä, snön är här för att stanna, jag älskar ju snö och så, men nu börjar jag nog bli lite trött på det, speciellt som det tycks vara förbjudet att både salta och sanda.. saltet förstår jag, det förstör hundars tassar, eller heter det labbar?, och människors skor, dessutom funkar det inte när kylan biter till ordentligt!

Sandar o grusar gör de ju lite, tack och lov för det, men det gäller att se upp verkligen...rätt som det är har "grusmannen" missat en liten fläck varpå undertecknad ligger där i en hög av brutna ben kvidande, och förmodligen svärande, förblödande till döds!

Häpp...nä, nu blir det kaffe! :)

1 kommentar:

Snejky sa...

Tjillevippen, grabben..
Men va roligt med en ny blogg...& klart e att jag vill följa dig på din bloggs resa...
Har även jag gått tillbaka till min gamla hemsida med blogg & annat...
Du e så välkommen förbi. Håller på att uppdatera..
Ja, datakrångel e aldrig kul...Burken blev bara svart häromdagen, kom inte nånstans med den. Använde min laptop lite granna, men den får man ju krupp på oxå, för liten..hahaha Tur i oturen hade jag en annan burk ståendes här, som jag blåste ur & installerade på nytt...
Önskar dig en resterande härlig ef/kväll..
Kramen till dig...