måndag 26 april 2010

Kurs avklarad!


Ja jösses, inledde kursen på Lökebergs konferenshotell på Lördagsförmiddagen, kursen hette "styrelseutbildning" och innebär att alla i styrelsen ska ha en liten inblick i vad kassörens, ordförandens och sekreterarens roll går ut på och fungerar.

Själv är jag ju bara "Ledamot"...ja, vad tyckte jag då?

Intresant och givande att få en liten inblick, men ämnet som sådant är ju i teorin gööör-tråkigt, svårt att få en sån kurs att bli roligare än det är.
Men man måste ju veta vad alla sysslar med när man nu envisas med att ta plats i en styrelse, man får ta sitt ansvar helt enkelt.
Tur då med Baren som fanns tillgänglig.....mitt ute på landet i ingenting finner man en bar som har allt, otippat och sjusärdeles gott, men med måtta naturligtvis.
Den sociala biten gjorde ju att man kunde stå ut med själva innehållet av kursen, så som det ju ofta är!
Men nu var det över för denna gång, har hört rykten om nån slags tillställning som vi ska bjudas in på, återstår att se vad detta är!
På återseende!


1 kommentar:

Lennart sa...

Senaste konferensresan med jobbet var till Arild i Skåne, en liten liten håla vid kusten. Hotellet var ett gammalt ombyggt stall, med en otrolig bar! Fanns t o m japansk whisky i deras sortiment.