onsdag 28 april 2010

I förkylningens tider.

Jodå, även undertecknad kan ju bli sjuk, så är fallet för närvarande, en förkylning har slagit klorna i min späda lekamen.
Bara att genomlida antar jag, tre dagar nu och det börjar rätta till sig igen, folk kan nu i alla fall uttyda vad jag säger vilket ju underlättar! :)

Läser i bladet hur miljöskatterna ska höjas om vi "rödgröna" vinner valet, nånstans inom mig undrar jag hur länge bilägare ska stå ut med att piskas med jämna mellanrum bara för att de är tvungna att ha bil?
Har ingen bil själv ju, men min solidaritet för alla bilägare som måste köra barnen till träningen eller nåt är av enorm karaktär.

Spelar nog ingen roll vilka som styr, att vara bilägare numera är nästan ett "mission impossible"

Nåja, Povel Rammel låter i högtalarna här.......eh...var är tvålen nu då?? ;)

See ya!

5 kommentarer:

Sillen sa...

Som här då.. Ligger mest på soffan, luftrören e kaputt å bihålorna med. Tur att jag slutade röka för 5 år sedan, fan hostar värre än..Just nu e livet visset å orkar inte med just nu, men det kommer nya dagar nya utmaningar.

Krya på dig

Kram Sillen

Guldkryckan sa...

Sillen: tack, jo, det blir nog bra här! Ladda batterierna nu sillen, det behöver du! Kram!

Sillen sa...

Tack, tar nåra dar. Men sen e allt som vanligt igen.

Sillen

Lennart sa...

Det kanske blir till att köra med häst och vagn igen? Vad jag vet är det ingen skatt på hö och havre. Har du ingen vitlök hemma? Har för mig att det ska hjälpa mot förkylning. Eller är det bara mot vampyrer?

Sillen sa...

Hoppas ni får en fin Valborg, själv ska jag skärpa till mig.

Sillen