lördag 1 maj 2010

Money talks.. SAAB/SPYKER

Ja jösses va tyst det blivit om denna affär, den är avklarad och således inte aktuell för mer plats i media.
Helt klart ett fall för uppdrag granskning, vår nuvarande regering som godkände köpet genom sina garantier måste ju ha förstått vad de gjorde, de sålde hela rasket till ryska maffian.

Får man göra så med Svenska skattemedel?
Jag bara undrar!!!

Som jag skrev när affären genomfördes, jag litar inte för fem öre på den där VD,n.......och jag fick rätt, ryska maffian är ännu med på ett hörn och har med största sanolikhet finansierat det mesta!
Bravo Maud, du är en klippa! ;)

Undrar i mitt stilla sinne om mutor utbetalats för att få igenom detta och i så fall till vilka?
Dags för Janne Josefsson att börja rota igen..!!

Pengar styr ju allt i vårt kära samhälle, så är det och så kommer det att förbli, undrar bara när nån ska sticka till mig en miljon euro eller så för att hålla tyst om vad det än må vara, men tyvärr så rör jag mig ju inte i sådana kretsar, möjligtvis att jag hotas med en kula i nacken om jag inte håller käft! ;)

För så är det ju, de där direktörerna uppe i det blå kommer man inte åt, de där som försvarar sina miljonhöjningar av lönen med att det minsan inte är de som bestämmer utan marknaden.
Jo visst...kyss mig i arslet!

Avundsjuk? Moi?

Självklart...vill också glida runt på stan i en limmousin och studera de vanliga knegarna utanför mina tonade rutor med ett glas skumpa i handen.

Jag vill också stå där och inför kamerorna ge beröm till alla vanliga människor som bär upp detta samhället varpå jag efteråt med ett leende beställer in en trerätters för x-antal tusen på nån lyxkrog....!

Jodå, kyss mig i arslet bara!

Nåja, dags för stan, har vi tur blir det kravaller! ;)

2 kommentarer:

Sillen sa...

Ja Micke, tur att såna som ni finns, det ger hopp. Krama om frugan å ha en fin helg.

Sillen

Guldkryckan sa...

Sillen: Bara några av många det gått bra för!
Kram till dig !