onsdag 22 december 2010

God Jul på er...!

Sista dan i morgon...för att få ordning på allt inför julafton, städa, handla det sista, fixa skinkan jag köpte i veckan, hämta den andra skinkan jag vann på ICA idag, har således ett helt grisarsle i kylen några timmar i morgon, det ni ;)

Var en sväng på Jula o Allum idag, herrejösses va folk är stressade, mindes plötsligt varför jag inte gillar folksamlingar som alla handlar samtidigt, speciellt inför såna här storhelger, parkeringsplatser fanns det nästan inga heller på Allum där.......nä.....inget för mig helt klart.

Börjar ju dock känna av nåt som kan liknas vid julstress, gick omkring på ICA o kom på mig själv med att muttra högljutt om allt och ingenting, lade ner saker i korgen o lade sen tillbaka det då jag insåg att det inte var det jag skulle ha, lade ner nåt annat, svor i muttrande tonläge o la tillbaka, nä, jag tror min hjärna har havererat totalt.

Men så kan det va, livet är änna gött ändå.

Passar på att önska er alla en God Jul, återkommer när allt är över.
Ha de bäst allihop, det ska jag!

God Bless..!

6 kommentarer:

Per-Anders sa...

God Jul!

Sillen sa...

Har med handlat det sista idag.. Fast det hade ingen jul anknytning för det e redan klart. Det jag handlade var, dasspapper, frusen kyckling å tvättmedel, så NETTO dög jättefint, å idag var nog 1:a gången som NETTO var riktigt folktomt hahaha underbart.

God Jul å ha det bäst du å frugan med.

Kram Sillen

Snejky sa...

Ja, de där e ingen hit när de e trängsel i affärerna. Men annars har jag inget emot de..
Ska själv ut i morron & fixa en del julklappar för sambon eftersom han jobbar & jag själv har ju inget annat för mig.
Julklapp till hans pappa ska de bli, men va fasiken köper man till en person som e 78 år & har ALLT...?
Jaja, de reder sig nog...
Önskar Dig & lilla Frun en riktigt God Jul...
Varma kramar till Er båda...

Mi sa...

Jag har precis satt in skinkan i ugnen. Bara lite småpyssel kvar i morgon.
Önskar dig en riktigt God Jul!
Ha det gott. Kramar!

Lennart sa...

Mitt kontor ligger ju mitt i Nordstan så jag ser ju alla shoppinggalningar springa utanför huset varje dag i december. Vilket har lärt mig två saker; 1, MÅSTE jag gå ut och handla något där sticker jag ut fem i tio innan affären öppnar och ställer mig utanför dörren. så rusar jag in då de öppnar och fixar grejen snabbt. 2, Jag struntar i att besöka en endaste affär under december!
Julfirandet har blivit ett galet frosseri. Jag la av med det där för 22 år sen. Orsaken till varför skriver jag inte här, det orkar jag inte med.
Önskar bara en god jul och ät nu inte så du spricker.

Lennart sa...

Glömde en liten sak, var på Allum en gång ungefär ett år efter att det öppnat (tror jag) för att titta. Tre minuter senare vände jag om, gick snabbt och satte mig i bilen och körde snabbt därifrån. Har aldrig varit dit mer igen!
Jag har vunnit ordentligt på Triss en gång, men jag gillar ändå lotto bättre. Hästspel har jag vunnit något mer på (blev en handpenning till en svart fyrhjulsdriven Mercedes 300 TE) men numera känner jag tyvärr inte till hästarna. Det var lättare då jag var med i branschen och fick lite tips.