söndag 26 december 2010

Så här mellan Jul och Nyår...

så är det ju lätt att man hamnar på soffan snarkandes några ggr om dagen, precis som det ska vara.
Har ju tagit ut semesterdagar för denna vecka som kommer nu, får väl försöka göra något som består i värde men jag tvivlar på att jag kommer att lyckas...men sova på soffan framför en bra film är ju inte fy skam det heller ;)

Mellandagsrean säger ni kanske???

ALDRIG, ÖVER MIN DÖDA OCH SPÄDA LEKAMEN....kärringar som likt gamar är beredda att döda för ett "kap"...näru...om det var illa INNAN jul så är det ju tre ggr värre under denna förbannade rea.

Men tänk om de kunde ha rea på viktiga ställen, såsom tandläkaren, bolaget, ja då attans hade jag faktiskt tagit mig ut och med en lie slagit mig fram till början av kön...men nu är det ju bara massa skit som ska reas ut...så jag står över.

Tandläkare förresten, rika som troll är de väl, firar nog jul och nyår utomlands i nån varm avkrok, själv har jag bara "tandtroll"...han heter Börje, en riktigt otäck fan det där, men han har väl tagit ledigt nu han med...upps, kanske inte värt att säga hans namn en gång till så han vaknar till eller återkommer från var han nu befinner sig.

Tillönskar eder alla några fina mellandagar...ses innan nyår kanske.

God Bless!!

7 kommentarer:

Sillen sa...

Hahaha själv ska jag jobba alla dagar som inte e röda. Å fasar för att jag måste byta buss i Brunnsparken när hela stan svämmar över av rea tokiga människor. Men nu ska jag nog med luta mig lite i soffan..

Ha en fortsatt fin jul.

Kram Sillen

Per-Anders sa...

Jag brukar inte heller vara så intresserad av mellandagsrean. Egentligen är den ju bara en bluff. Man säljer inte ut det som blivit över i julhandlen utan det är speciella varor enbart avsedda för mellandagarna.

Snejky sa...

Det där va sanna ord...Rea på på ställen som verkligen behövs...Jag håller verkligen med..
Skönt för sig att vara ledig. Klart att du bara ska vila & ladda upp batterierna, göra precis vad som faller dig in...
Kramen till dig & frugan...

Lennart sa...

Jag går inte heller på rean, har inte förstått vitsen. För det första har jag vad jag behöver och för det andra säljs det ju inte något speciellt intressant. Själv jobbar jag som vanligt alla mellandagar, har inget annat att göra. Jag känner en tandläkare lite, hon har haft praktik i både München och Frankfurt. Nu har hon en här i stan. Hon köper sig en ny Mercedes vartannat år. Tror jag valde fel yrke. Ha en trevlig sista vecka det här året.

Mi sa...

Önskar dig en god fortsättning...
Ha det o kramar!

Gubben sa...

Visst är det något speciellt med alla som gör tidernas "affär" på mellandagsrean!
Ha en helt underbar nyår min vän!

Mia sa...

Även om jag både är av kvinnfolk och förmodligen räknas gammal i dina ögon... så undviker jag mellandagsrean. Jag vill ha luft o utrymme runt mig när jag handlar... annars också förstås.