torsdag 6 januari 2011

Tre vise männen...syns vid horisonten, således dags att åter igen packa ner alla julprylar som förgyllt tillvaron här sen i början av december.


Plastgranen åker i år ner i källaren fullt "påklädd"...lika bra det, för rätt som det är så är julen här igen.

Sitter här och drar i mig andra koppen med kaffe, frugan nere i kyrkan och fullgör sina plikter som medlem av kyrkorådet här, får inte se henne förrän efter 16:00 nån gång.

Japp, det är ett bra liv man har egentligen.....visst, en lottovinst hade suttit fint, ett jobb med riktig lön likaså, men så länge alliansen tänker som de gör lär man ju inte få nåt jobb...! Fortsätt ni kasta ut pengar på meningslösa aktiviteter som kostar skattebetalarna skjortan på kroppen, äh...jag skiter i det...!

Men lottovinsten?

Jodå, på lördag blir jag miljonär...det är säkert....min tur nu...och denna man: http://autobahnfahrer.blogg.se/

Du tar Lotto ett så tar jag hand om lotto 2... ! ;)

Ha de bäst allihop! :)

10 kommentarer:

Mi sa...

Ja nu är glada julen slut, slut, slut o julegranen kastas ner i källeren, haha. Det gör min också, åker ner i källaren med alla sin glans - men jag har ju en minigran.
Hoppas att det blir vinst för dig NU då. Jag håller alla mina 2 tummar för det.
Ha det bäst!!

Snejky sa...

Ja, det går fasligt fort över dessa helger....
Ja, man kan väl inte klaga över livet, man har ju tak över huvet & mat på bordet...Sänder ofta en tanke på alla som ej har det...
Slänga ut meningslösa pengar....jo, kursen jag gick på är ju ett praktexemplar....*xvsgtrkj*
Hålle naturligtvis tummarna för den stora lottovinsten..
Kramen

Lennart sa...

Jag ska plocka fram mina kuponger och dra några besvärjelser så de rätta siffrorna rullar fram. Annars får jag väl leta upp speldjävulen? Frågan är var han gömmer sig?

Per-Anders sa...

Att ställa ner plastgranen fullt påklkädd i källaren är en dröm jag länge haft. Nuförtiden är det en omöjlighet eftersom min sambo sedan några år tillbaka vill ha en riktig gran.

Nina Lindh sa...

Det var ju jag som skulle vinna på Lotto! Och allt annat där man kan vinna stålar... sen ska jag ta tjänstledigt och åka till något varmt ställe, och sedan ta med Mor och hälsa på hennes systrar och svägerskan. Så får det bli!

Cina sa...

En vinst hade inte gjort ont ett enda dugg..
Det där med granen.. hmmm.. Har en plastgran *som jag hatar* men har fått inse att det är smidigare så länge katter vistas i samma rum som ovan nämnda träd.
Jag plockar dock ner pyntet och hoppas på att
kunna få känna doften av RIKTIG gran igen.

Sillen sa...

Ja vill oxå ha en lotto vinst, en STOOr, fast då måste jag ju börja med att lämna in haha. Min gran hamnar med i källare, fast jag har tänkt plåga tjejerna att strippa granen.. Det är ju inte bara jag som ska ha kul haha.

Ha en toppen helg Micke, å ha det bäst du med.

Kram Sillen

Guldkryckan sa...

Trevlig helg allihop!! :)

Mi sa...

Blir det Lets Dance i kväll du ska se på? Går inte att jämföra med "så mycket bättre" men ändå ett lättsamt program tycker jag.
Ha det!/kram!

Johanna sa...

Nej så länge alliansen styr lär det inte bli något positivt i detta landet :( tyvärr!