söndag 13 mars 2011

Dagen efter...!

Ja, melodifestivalen då som undertecknad ju som vanligt tvingades se på.
Har hängt med i "snacket" på Fb...man vill ju inte verka korkad, man måste ju visa att man har koll på läget: Fel låt, sångaren hade fula skosnören, skjut aset...typ...! ;)

Men egentligen...jag skiter i vilken låt som vann...! Nog om detta...!

Ny vecka på ingång, syns vid horisonten där borta...och lilla jag känner inte alls för det, ut o knata i skogen igen.......fy farao va trist det är...men nu kanske våren tittar till oss åtminstone så man slipper frysa ballen av sig.
Nu har vi ju dessutom en liten ny människa på ingång till vår exklusiva grupp av udda personligheter....stackars sate ;)
Vårt beteende passar sig inte på en vanlig arbetsplats, inga feminister göre sig besvär hos oss...här är det raka rör som gäller.......passar det inte så kan de åka hem och tapetsera om badrummet eller nåt, hos oss hänger kalendern med bilen på bilden och en pinuppa på huven...precis som det ska vara när man jobbar för stadsmissionen....eller hur? ;)

Finner för gott att njuta av denna söndagseftermiddag och kväll...snart är det dags igen...!

Ha de gött allihop! :)

3 kommentarer:

Mi sa...

Önskar dig en bra arbetsvecka. Jag är ledig i 2 veckor nu. Utan lön förstås men det kvittar.
Ha det!!

Cina sa...

Jag må vara konstig men jag tycker faktiskt dom kalendrarna är fina. Om det är dom i gammalt stuk som du menar?! Men så är jag lite skadad också.. Yngst i en barnaskara av 5 och bara äldre bröder.. haha... Tror det har gjort det lättare i livet.. Det vara minsann bara att hänga med och på köpet fick man en humor som kanske inte passar i de finaste salonger.. Men va tusan... DIT blir jag ju aldrig bjuden iaf... Ha en fin vecka..Såg både krokusknopp och påskliljeknopp idag. DET FINNS HOPP! Tjohoooo

Snejky sa...

Tycker att denna melodifestival var skitkass detta år. Finner mig själv att tycka mindre & mindre om denna tävling. jag som alltid har suttit klistrad varje år framför tv:n.
Men en sak e säker, självklart så röstar ju internationella juryn på den sämsta låten så dom får en mindre rival i stora finalen.
Men....svenska folket har ju oxå sagt sitt....dom vill ju inte att vi ska vinna schlagerfestivalen...

Kramen