lördag 12 mars 2011

Rökfri...

kommer jag kanske aldrig att bli helt, efter några månaders uppehåll med inriktning på det gudomliga snuset istället, så sprack det i torsdags, trött efter endast en timmas sömn under natten där kom grinigheten som ett expressbrev på posten...jag ramlade dit, ett pk blev det fram till fredagseftermiddagen.
Men nu tar vi nya tag...!
Får se hur länge det håller denna gång.


Tänk va lugnande o gott det kan vara med en cigg iallafall........men nä...urk ;)

Ny partiledare på gång inom det socialdemokratiska partiet är det ja...vad tycker jag om den nya de föreslagit då?
Undrar nånstans om inte detta är det rätta, de övriga som varit på tal verkar nånstans redan vara förbrukade förtroendemässigt, de har redan varit i hetluften och brännt sitt krut känns det som.
Men undertecknad tillhör ju bara "gräsrötterna" i partiet, ett mycket visset grässtrå, oengagerat grässtrå som privat endast kämpar för sin egen överlevnad för tillfället....så...partipolitik håller jag mig ifrån...men jag hoppas på denna nya snubbe, kanske ens eget engagemang kan ta ny fart om han nu blir vald....who knows!!????

Men nu blir det fika....ha de bäst!!

6 kommentarer:

Lennart sa...

Jag har aldrig känt något sug efter att börja röka. Har rökt cigarr en gång, det doftade gott men smakade urk. Har testat en skum cigarett på ett Coffee-haus i Amsterdam en gång, det smakade ruttet te i halsen. Jag håller mig till mina drycker, det är min last eller begär. Det där ledarbytet har jag inte intresserat mig för, jag röstar ju inte på det partiet fast det tror jag du har förstått.
I kväll är det lottot som intresserar mig mest, nu gäller det att MINA siffror rullar fram. Det har jag bestämt! Trevlig kväll Micke.

Micke sa...

Lennart: Jorå, har allt förstått att du inte röstar på samma som jag, men jag gillar dig ändå..hehe!
Faktum är att de flesta jag känner röstar på annat än mig...sånt är livet. ;)

Cigarrer ja, har provat olika sorter, den enda som föll mig i smaken var en från dominikanska republiken i vita plåttuber...minns inte vad de hette dock :(
Lottot ja...kan du nog glömma, det är nämligen MINA siffror som kommer att rulla fram ;)

Ha en fin kväll du med!! :)

Gubben sa...

Håller med Lennart angående ledarbytet, fast visst kan de behöva lite drag!
Nu bokar vi oss snart tillsammans med våra fruar för melodifestvalen:)!!
Ha en trevlig kväll!

Sillen sa...

Själv slutade jag röka för fem år sen. Fast med hjälpmedel Cyban. Troligen var jag inställd just då, för övrigt hjälper inte hjälpmedel om man själv inte till 100% är redo. Typ samma för min vän haha. Måste var 100% annars havererar det kanske..

Lycka till Micke å hoppas att denna nästa gåne e den rätta.

Hälsa frugat tillbaka, å du.. nu e det melodifest..

Kramis

Mi sa...

Det är bra - kämpa på. Jag själv är rökare och visst är det lugnande med en cigg i bland. Tänk om man kunde hålla sig till bara iblan ändå.
Ha det!

NINA LINDH sa...

Skulle absolut inte bli lugn av en cigg. Blä. Jag som aldrig ens provat att röka skulle nog må piss. Själv kör jag med meditation... och lite jävlar anamma.