onsdag 9 mars 2011

Mitt i veckan då...!

Isgata på jobbet, här har folk ramlat som kägglor denna vinter, miljöaspekten förbjuder tydligen organisationen att grusa bortom bommen där...totalt livsfarligt, en av olyckorna var av allvarlig karaktär, kunde slutat illa minsan.
Men man är ju försäkrad genom Fk tydligen säger de, eller om det var Af, så dör man får man skadestånd...hallelujah...bra va? ;) (Räcker kanske till en gravsten iallafall)

Undrar om inte försäkringen egentligen täcker upp om jag skulle göra sönder nåt dyrt hos arbetsgivaren??
Skulle inte förvåna mig ett dugg...!

Staten och Kapitalet.....de kan kyssa mig i övergången mellan vänster och höger skinka..så det så!

Besökt Af idag för ett seminarium, riktigt nice faktiskt att slippa knata runt i skogen i snöstorm som det ju var idag....och jag säger som jag känner: Jag känner mig mer motiverad efter ett besök där än innan varje gång (nästan)...gillar människorna som jobbar där...kan bero på att jag ju praktiserat 6 månder på just AF förra året, kanske det finns en o annan skitstövel även där, gör det säkert förresten.
Men det är människor som jobbar där, inga maskiner....!

Fk då? Vet inte riktigt, de verkar ha gått in i en bubbla skapat av den nuvarande regeringen eller nåt, men jag tror nog att de är människor också...tror jag alltså ;)

Nä, nu är det efterlyst...får se om jag känner igen nån och låter bli att ringa.. ;)!!

Ha de bäst!

4 kommentarer:

Sillen sa...

Hahaha staten å kapitalet.. Fan du kan inte skriva så just nu.. Suck började flabba å nej.. ont gjorde det. Klarar inte skratt å inte hosta.. Huuuu jaja får hitta nåt mitt i mellan då.

Ha det gott skogshuggar Micke.

Kram Sillen

Guldkryckan sa...

Sillen: haha...sorry...inte meningen. ;)
Ha de fint! Kram :)

Mi sa...

Vilken isgata. Helt livsfarligt ut. torsdag i dag snart helg härligt.
Ha det!

Per-Anders sa...

Undrar varför det just är av miljöskäl man inte vill sanda. Sand är ju en del av miljön. "Av jord är du kommen, av jord skall du året varda..."