måndag 7 mars 2011

Tillbaka i skogen...!

"The fucking forrest from hell" fanns minsan kvar där ute...anade det...fast en del trähelveten hade de lyckats såga ner iallafall, mao, "mission impossible" fortsätter ;)

Närå, fint där ute även om jobbet är aningen för simpelt för min smak...inget att göra åt...bara att "lalla runt" som en fåne dränkande innanmätet i huvudet med hårdrock på högsta volym...så ska en slipsten dragas...japp!!!

Måndagen snart avklarad...ser redan fram emot Fredagen.....jo, det märks kanske att jag inte riktigt känner för att jobba just nu, laddar nog på min i-pod med lite mer musik inför morgondagen så man slipper fundera för mycket.
Börjar man fundera över saker och ting för mycket kan det ju bli lite tokigt, så jag "relaxar" vidare ut i kosmos resten av arbetsdagarna denna vecka, bäst för mig, bäst för mina kollegor.
Ta mig sjuttan bäst för hela världen tror jag bestämt :)

Men livet är gott ändå....njut så mycket ni kan gott folk innan det är för sent...det ska jag!

Ha de bäst!

2 kommentarer:

Mi sa...

I dag har jag njutit av solen fast innifrån för jag har arbetat. Men nu tycker jag att det börjar att kännas som att våren är på ingång.
Ha det bäst du med!

Lennart sa...

Pappa jobbade ett tag i skogen med farfar då han var ung. Som minne fick han ett ärr i ena foten då han råkade hugga sig med yxan. Det blev fyra stygn så var det klart. Jag hjälpte pappa en gång i skogen. Vi band fast ett rep i draget på den gamla slitbilen, en Kadett diesel, till trädet, så körde pappa lite med motorsågen och så tryckte jag på gasen och drog ner trädet. Dieselbilar är sköna, jag gillar ljudet och dragförmågan. Att stå någonstans och tanka en turistbuss medan motorn går på tomgång, då känner jag mig lycklig. Ljudet, doften, känslan, det är nästan som att ta en smutt på en rökig whisky.