lördag 5 mars 2011

Melodifestivalen.......

finner för gott att gömma mig under sängen tills detta är över...!

Om jag ska gilla detta spektakel får de ta bort alla kändisar så att melodin får en ärlig chans utan att tex nån fd deltagare i Idol tar hem hela skiten på gamla meriter...!

Nåja, kaffet urdrucket här, kalasat på gifflar och andra kakor som undertecknad minsan tvingades ner att köpa strax innan stängningsdags på "Habellibabben"...åt ju upp de sista i natt medan frugan sov...inte populärt alls kan jag meddela ;)
Men så är det...har börjat gilla kakor så här i medelåldern...inget att göra åt, bara att dra i sig så många man kan innan frugan gömmer kakburken.

Tillönskar er alla en trevlig fortsättning på helgen...!

Ha de bäst!

5 kommentarer:

Mia sa...

Stäng av TV:n eller koppla in annan kanal är mitt råd! Jag hade tvåan på igår och slötittade, minns inte på vad, men det var betydligt bättre än Melodifestivalen som jag tycker är ett förfärligt jippo!

annika sa...

När det är melodifestival "bygger" jag om tv:n till radio, dvs jag ägnar mig åt annat och har det som bakgrundsskval.
Kakor är gott men ack så vanebildande!

Gubben sa...

Tror inten Annika o Mia förstår din och min situation! När det är melodifestival "äger" inte vi kanaldosan.
Så det var bara att slö titta på det!

Snejky sa...

Jag brukar ju tycka de e lite småtrevligt att kolla in melodifestivalen, men....i lördags var det rena rama skiten. jag stängde faktiskt av tv:n, till min sambos förtjusning...hahaha
Hälsa lilla frugan & ni får stora kramen från mig...

Mi sa...

Det var åratal sedan jag tittade på melodifestivalen. Det är så uuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttddddddddddddrrrrrrrrraaaaaaaaaaagggggggggggeeeeeeeeeetttttttttt nu för tiden. Tar ju aldrig slut. Tacka vet jag förr när det var över på ett par timmar.

Ha det!!!