torsdag 7 april 2011

Snart helg!!

Solen skiner fastän det är efter 7 på kvällen...änna gött att se hur vi närmar oss sommaren mer och mer, behövs nu efter denna mörka vinter helt klart.

Satt på vagnen idag iförd Torshammare tillsammans med tre unga killar, 9-10 år...eh..svarta var de (får man säga så?, negrer får man ju inte kalla dem längre då infödda svenskar envisas med att se det som rasistiskt)

Hur som helst, fick förklarat för dem vad Torshammaren var för nåt och de fann det häftigt...en av ungarnas mor satt och skrattade lite förläget när hon märkte att jag inte tog illa upp...goa killar...en del av sveriges framtid, de ska ta över en gång i tiden, bådar gott detta. :)

Tur det finns barn som har bättre förstånd än vuxna...hoppas det håller i sig när de växer upp...då har vi kirrat det mesta..!

Nu ska jag njuta av denna Torsdagskväll och förbereda mig för morgondagens deltagande i arbetslivet.

Ha en fin kväll!

3 kommentarer:

Sillen sa...

Javisst änna gött att det e fredag imorgon. Idag hade vi klagomål från en Tjörnbo i Vallhamn, ja han hade information han inte kunde använda..Frågan blev har du internet?

Det är lätt att ha förutfattade meningar om dom som kommer från annan kultur. Men hur gör vi när det bara e 7 mil bort? Hahaha jaaa en bra fråga.

Jag älskar inte alla, men jag respekterar dom flesta. Ja så kan det bli..

Ha en go helg å ta vara på tiden Micke å gör nåt fint som bara e för dej å frugan din.

Kram Sillen

Mi sa...

Och NU är det FREDAG!! Hoppas att du får en skön helg. Kramar!

Lennart sa...

Kom att tänka på då jag en gång satt på spårvagnen hem, i svart kostym utan hår på huvudet och med en svensk flagga i händerna som jag köpt åt min kompis Gerhard i Tyskland. Han hänger ut den på husväggen varje gång han har besök från Sverige. Vid Järntorget kliver två kulturtanter på spårvagnen och stirrar elakt på mig! Jag förstår inget förrän några timmar efter att jag kommit hem.