torsdag 12 maj 2011

Dags att göra nåt nytt.

Sillen nämnde nåt om en trend på sin blogg...att det blir glesare och glesare mellan inläggen på bloggar idag....hehe...ja...så kan de ju va ibland. Man orkar inte engagera sig...och kommer man på nåt ämne så kommer man på det ute på stan en mil från hemmet typ och väl hemma är man helt tom i huvudet.
Därav min frånvaro härifrån en tid...jag är tom i hövvet (inget nytt där inte) ;)

Men jag lever och har hälsan i behåll, lite annat på gång jobbmässigt och så...slut med knatandet i skogen, slut med gallring av skog....slut med vedhuggning....praise the lord...änna less på skiten faktiskt.
Men vad ska jag bli nu då undrar ni?

Jag ska bli tvätt-tant.....eller va farao det nu kallas..nä, ska väl pyssla lite med grejer runt den där tvätten, leveranser o upphämtning av tvätt mm...ger det en sista chans...funkar inte detta får jag väl bli kriminell...eller nåt ;)
Porrklubb på avenyn skulle vara nåt det...tänk er mig ålandes på en sån där stång...ja jösses vilket utrymningslarm det skulle bli...hela avenyn hade stängts av garanterat...hahaha!


Nä...vi kör vidare så får vi se vad som händer.

Ha de bäst alla!

see ya.

4 kommentarer:

Mi sa...

Porrklubb, kriminell eller tvättant. Jag skulle nog välja tvättant. Porrklubb som du nämnde så skulle alla lägga benen på ryggen och dra, kriminell då är det ju du/jag som måste lägga benen på ryggen och dra. Har du kondis till det,haha. Välj tvätttant/gubbe du.

Ha det bäst!!

Guldkryckan sa...

MI: Satsar nog på det..haha..! Ha de bäst!

Snejky sa...

Men visst är det så...Ibland så har man bloggtorka eller orkar inte blogga helt enkelt heller..
Ålandes på en stång...hmmmm, har hört att det finns skola för stångdans....kanske inget konstigt i de, men......denna jag menar e för yngra töser, typ från 10 år....Jaja...vad säger man...
Hoppas att Du & lilla Frun har det underbart....
För övrigt så är du inte ensam om att ta hand om tvätten, de e Jannes jobb här hemma hos oss....
Kramelikram.......
http://snejkysmix.blogspot.com/

Guldkryckan sa...

Snejky: Kram själv Snejky...frugan hälsar :)