tisdag 3 maj 2011

Tisdag.En vacker vy från en svåråtkomlig plats...man måste vara lika vältränad som jag för att nå dit ......eh..om ärligheten ska fram så vilade jag 7 ggr på vägen upp och höll på att ramla utför ett stup 2 gånger...men upp kom jag. :)

Usama bet ju i det berömda gräset härom natten...CIA har för första gången på årtionden lyckats med nåt........grattis...eller nåt...nu får de högre anslag nästa år bara för att de är så jävla bra på att spåra upp en skäggig taliban, tog ju bara 10 år..typ.
Är CIA så värdelösa som bilden ger sken av, eller är de bara bra på att spela misslyckade för att få fienden att släppa ner garden???
Men de där talibanerna är ju bra på att gömma sig antar jag, gott om stålar har de också......att ta den saten levande var ju uteslutet antar jag...eller?
Men så klart...att han skulle ge upp var ju lika uteslutet det också.

Nåja, lite tankar så här en vacker Tisdagskväll där solen är på väg ner vid horisonten...!

Ha en fortsatt trevlig vecka ni där ute.....!

See ya. :)

5 kommentarer:

Snejky sa...

Ohhhh, en sån vacker vy. Där uppe hade kag gärna suttit & filofiserat lite granna. Man känner verkligen lugnet på såna ställen...
men.....jag hade gärna sett att det fanns en linbana...*L*
Jag hoppas Du & Frugan har en toppenhelg...
Kramen till Er båda...

Mi sa...

vilken fin utsikt du bjuder på. Önskar dig en fin helg med mycket solsken.

Mi sa...

titar in för att önska dig en fin vecka.

Ha det...

Lennart sa...

Var det inte CIA som skulle/försökte ha ihjäl någon med förgiftade ciggarer? Tror jag hörde något om det då jag var yngre.

Mia sa...

Jadu, vad är vad, det vet man aldrig.

Jag önskar dig en fin helg i alla fall!