måndag 25 juli 2011

Ring kustbevakningen...

Låg ju där o mös i soffan igår eftermiddag och läste en bok...regnet kom och genom det öppna fönstret kunde jag höra vattnet från taket landa i pölarna som uppstod just utanför mitt fönster vid husknuten, ni vet så där mysigt.....enda kruxet då..JAG BOR PÅ FEMTE VÅNINGEN......! (Så bra hörsel har jag inte)

Kollade runt lite och fann att en 44 år gammal packning tackat för sig och numera släppte ner en helvetes massa varmvatten på golvet vid handfatet på dasset.....häpp...jaja..ska inte gå in på fler detaljer om detta, tog dock 24 timmar innan det var fixat...eller åtminstone tilltäppt med en..."nånting"..eh..ja..ni vet kanske...jag gör det inte. Nytt handfat beställt...nu slipper vi åtminstone gå upp en gång i timmen på natten för att tömma den ungsfasta formen som fungerat som uppsamlingskärl.
Man tager vad man haver...!

Nä..gamla kåkar från slutet av 60-talet...nu börjar det rasa överallt..har gjort det länge faktiskt.....är det inte det ena så är det det andra...och inget hus är det andra likt..fastighetsskötare har ett helvete antar jag......jösses....och allt får ju vi hyresrättsinnehavare stå för via hyresavin i slutändan antar jag.
Kanske lika bra att flytta???

Nja...vi får väl se....ha de bäst!

6 kommentarer:

Per-Anders sa...

Livet är fullt av spännande händelser. Hoppas det ordnar upp sig med läckan.

Nina Lindh sa...

Spännande liv nu då... vad händer nästa gång? Vad går sönder?

Sillen sa...

"mitt" hus e från 62, å jag e glad att jag bor på 7:e våning. Dom på 9:an har med haft det regnigt på insidan i vardagsrummet. Sen är nog avloppstammarna bytta i alla hus utom mitt. Ett jädra oljud.. Å min fastighetsägare har inga planer på att göra nån större förändring. Faaast vi fick ju porttelefon efter 15 års tjat. Ändå glad att mitt boende inte e mitt haha, ja hua så kostnader kan skena.. Även eget boende kräver ju en hel del omsorg å fet plånbok.

Se det positiva, vilken tur att du ändå var ledig.

Ha det bäst

Mi sa...

Att ha en vattenläcka kan inte vara något vidare. Det räcker sannerligen med vatten ändå efter allt regnande. Hoppas att det ordnar upp sig med läckan.

Ha det!

Guldkryckan sa...

Allt fixat nu...fastighetsskötaren lyckades få ordning på alltihop...nu ska bara resten av huset ordnas till också...kommer att ta sin tid detta ;)
Ha de gott alla !

Snejky sa...

Ojoj, så trist när sånt händer...Men tur att det är ordnat nu så det inte blev allvarligare skador...
Här uppe har vi sommar & sol just nu....*L*
Kramen till Dig & lilla Frun...