lördag 27 augusti 2011

Alltid är det nåt........


Jodå, så är det, torsdag kväll dök det på mig, tandvärken from hell.....fy för den lede va ont det gjorde...urk..var nära att stanna hemma på fredagsmorgonen för att istället gå till tandläkaren, men se på fanken, då var det helt plötsligt inte så farligt.
Gick till skolan och klarade mig tills jag kom hem, då slog den förbannade värken till igen..dubbel-urk...dövade med iprén och en flaska whiskey...och nu är det lördag förmiddag...hoppas det inte slår till igen...hoppas hoppas hoppas.......!

Tandläkaren här uppe har bara öppet vardagar halv 8 till 12....så det gäller att passa på.....burrr....bryter hellre ryggraden än har tandvärk...eh..nä...kanske inte så drastiskt..men ni förstår känslan. :(

yrkesutbildningn då? Jorå, vi är bara på inledningsskedet ännu med kontroll av vad vi kan.. nästa vecka börjar vi i verkstaden...ja...undrar nånstans om jag valt rätt inriktning där, har ju just den inriktningen i grunden i form av gymnasieskolan 85-87...men...va fan...jaja...vi får väl se hur allt utkristaliserar sig i slutet av nästa vecka.

Men nu blir det vila...önskar er alla en superb helg....ska försöka ha en själv :)

4 kommentarer:

Sillen sa...

Ja tandvärk e banne mig inte kul, å som det kan mola.. Usch hoppas den inte kommer tillbaka. En fin helg kanske det blir en då, nu när det spricker upp igen.

frunatmaken sa...

Jag har knepiga tänder som liksom tar livet av sig själva. De snörper ihop rötterna och dör. Det gör ont. Ingen smärta är som tandvärk. Stackars du!!! Hoppas dessutom att det inte blir så förbaskat dyrt.

annika sa...

Tandvärk, usch! Finns det ingen jour?
Hoppas helgen blir bra ändå!

Lennart sa...

Jag brukar få en kallelse från min tandläkare för min årliga kontroll någon gång efter semestern. Bara att se den lappen gör att jag ryser, att gå dit är inte så värst skoj heller.