fredag 19 augusti 2011

Fredag.


En utstirrad kock på insidan i köket där, hungrig jycke helt klart ;)Kommer mig osökt att tänka på en bekant, han är också full av skit ;)


Häpp, sista dan avverkad idag på kneget, på måndag blir det yrkesutbildning av nåt slag, ska änna bli kul att se vad detta ger i slutändan, för första gången på länge kan man ana ett litet hopp, som sagt, änna gött.

Men först ska två dagar avverkas på soffan, om jag inte absolut måste tänker jag inte gå ut alls, hade varit trevligt att gå ner på det sk Kulturkalaset som pågår i vår vackra stad, men.......det är "ebb" i kassan just nu...plånboken har stängt igen för denna månaden när det gäller trevligheter av det slaget...!

Pengarna kommer först på Måndag..och då....ja, då är det slut på kalaset, jag får sitta här och kalasa för mig själv då antar jag..haha...ja va fan...det får väl gå. ;)

Nä...seriöst...jag brukar inte gå på det där alls...ett jäddra meck bara, och så brukar det regna.....massa folk och köer både hit & dit...roligare kan man ha det väl?
Men man är väl tvungen att låtsas det är så jäkla fint o kultiverande med såna aktiviteter, annars är man ju underlig tycker folk......nä...fy fan för folksamlingar, inte utan medicinering och personlig assistent (som kan stå i kön och köpa öl medan jag vilar vid bordet, eller under, det beror på) ;)

Häpp...trevlig helg på er.....det ska jag ha!

Ha de bäst.

7 kommentarer:

Stattinskan sa...

Hm ... anar jag lite fobi här? Panikångest kanske?
Just nu startar Malmöfestivalen upp, men det känns mest som en hicka från förra året och året innan - ja till och med som ALLA år som gått med denna festival!
Förra året jobbade sonen för ett stort vaktbolag och hade vakttjänst på nätterna, vilket avgjorde en mammas deltagande i festivalen eller inte ... INTE blev det ... Jamen herregud, jag var ju tvungen att ha full koll på att han var varm, hel, ren och i säkerhet! ;-D

Guldkryckan sa...

Stattinskan: Gillar verkligen inte köer och allt satans "oväsen", packade människor som kommer fram och utbrister: ööööhhhh och tar för givet att jag ska översätta det till: "Goddag..trevlig afton...önskar dig en fortsatt trevlig kväll" typ..haha...nä, då får jag vara ganska tankad själv om jag ska stå ut..o det blir jag nästan aldrig ;)

Ha de bäst :)

Per-Anders sa...

Roliga bilder. Hunden ser verkligen ut att vara intresserad av det som händer på andra sidan fönstret. Skulle var kul att se om någon olovligen tar sig in i gödselcontainern.

frunatmaken sa...

Jag gillar egentligen inte folksamlingar. Jag kan gå på Storsjöyran utan att få spel men alla andra kalas, marknader, reor och julhandlar klarar jag mig utan. Att trängas för att åka Vasaloppet är för mig ett tecken på att man är helt rubbad. Skidor åker man i fridfull skog.

Guldkryckan sa...

Per-Anders: Det var en större hund som stod där också först, men den bilden kunde jag inte publicera, det som ut som om de "gjorde nåt" ju..hehe..!
Frunatmaken: Vasaloppet ja....håller med dig :)

annika sa...

Ha, vilken käcker bild på hunden!
Sen undrar jag vem som kollar så det inte blir överträdelse i gödslet - å vad får man för straff? :)

Snejky sa...

Jag skulle INTE haft nåt emot att vara på kalaset just när Eldkvarn spelade. Så typiskt att jag inte var nere då...Men, men....Jag överlever ju i alla fall..
Hoppas det går bra på måndag för dig, grabben..
Kramen...& hälsa lilla Frun..