måndag 15 augusti 2011

In the hood...!

Ja...nu har ju halva stan haft havsutsikt och swimingpool i källaren...borde rimligtvis innebära högre hyror...även om det bara var för en dag...sån lyx har vi inte här i Ghettot. ;)

Häpp...i morgon återinträder undertecknad i tjänst..inleder med introduktionskurs hos Lernia för en mekanikkurs...får se vad detta leder till..sen blir det väl att knalla tillbaka på onsdag till den lilla tvättstugan igen, ser ju slutet på det nu iom kursen...ska änna bli gött.

Men som vanligt kommer man väl sakna en o annan gubbe där...som så många ggr förr...en del människor man träffar på borde fanimej få nobelpris i humor eller nåt..hehe...!

Fast en o annan idiot träffar man ju på också, jo...de finns överallt...letar man noga hittar man alltid en idiot som man bara vill ge en fet smäll...ibland behöver man inte ens leta, de poppar upp som gubben i lådan med näsan i vädret....och sen är det kört ;)

Människor med en snorkig attityd klarar jag bara inte av...så det så..!


Nä, dags att dra ner rullgardinen....see ya :)

5 kommentarer:

annika sa...

Idioter finns det nog överallt ja, undrar hur många gånger man sjävl blivit uppfattad som en sådan? :D
Hoppas kursen blir bra!

Sillen sa...

Trist med allt blött... Å trist att byta igen. Fan bacillerna älskar ju dej, nu när du avslutar penecilinet, e det dags för nya baciller, då detta alltid är ett jippo man byter avd eller arbetsplats.

Jaja ingen tröst. Tänker på dig å hoppas att du slipper fler nya baciller som kroppen inte e van vid. Hmmm låter nästan som du tagit jobb på dagis haha, förlåt inte ska jag skratta åt andras olycka. Utan istället hoppas å glädjas med dig å att du får det bra på nya stället.

Å att fötterna snart e torra igen.

Anonym sa...

Det finns en del man vill gå kroken kring och en himla massa bra folk lite nästan överallt.

Lennart sa...

Vid det här stora regnet så klarade det sig på jobbet. Däremot gick det värre vid förra, när var det, två år sen? Då ringde både Securitas och G4S till mig och sa att det läckte in vatten på kontoret. 600 liter rann in i lokalerna! Jag slet som en stirrig liten lämmel i timmar med att få undan vatten, möbler och grejer så inget skulle skadas. Vattendammsugaren var så kraftig att propparna gick också!

Snejky sa...

Man råkar tyvärr alltid på idioter vart man än kommer...På alla ställen fins det alla kategorier av folk & fä. Trist men så e de juh...
Ja, swimingpool i all ära, jag tömmer min nu dagligen nu när det regnar så...Pratade med fastighetsgubben igår & han sa att just nu ligger det på deras bord hur/vad dom ska göra åt läckan här. (Bättre till snar handling kan jag tycka)Mycket jobb blir det eftersom dom får riva upp väggar & golv i halva rummet...Puh!
Kramen till Dig & Lilla Frun....