onsdag 10 augusti 2011

Onsdag.Här var man inte gammal...kycklingen på axeln där hade vi i många år..hon var en fena på att sjunga "Blott en dag".....det ni ;)
Mollösund...förbaskat nice ställe.


Lite förströelse här ifrån sjuksängen (soffan) mitt i veckan...besökte doktorn igår efter jobbet, förväntade mig ett reccept, fick både det och en veckas sjukskrivning mer eller mindre mot min vilja....."Otis" heter det på latin..."öroninflamationshelvete" heter det på svenska..........urk...ve och förbannelse....eller nåt ;)

Hösten tycka ha ankommit till våra breddgrader...har hört regnet smattra mot fönstret flera ggr idag...mysigt på nåt vis...gillar det...hehe...så länge man slipper gå ut iallafall.

Nä...ska kolla lite tv innan Dr John Blund kommer och håller min hand tills jag somnar...blir nog inte mycket OB han får där...jag är svintrött.

Ha de bäst alla.4 kommentarer:

Cina via Gizmo sa...

Ajajaj... Det är inget mysigt.. Hoppas det ger sig fort med medicamenterna.

Vet du, jag tycker också att det är lite mysigt med hösten. Plötsligt kommer stearinljus fram på kvällen och en kopp hett te. Det ville man inte ha för ngr veckor sen då man låg och brände sig på stranden.
Hoppas du mår finemang snart
/cina via Gizmo

Per-Anders sa...

Öroninflammation är inte kul. Gör väldans ont. Hoppas det går över snart.

Lennart sa...

Otis heter våra hissar på jobbet. Hoppas att det inte är från såna man får öroninflammation.

Snejky sa...

Nääää, så trist....Båda mina kids var öronbarn när dom var små....Men det var inte förrän i vuxen ålder som jag själv fick öroninflammation en gång...Fy för den lede, då fattade jag verkligen vad kidsen gick igenom, inte undra på att dom var extra griniga osv...& på den tiden så fick ju trumhinnan spricka av sig självt när varet tvingades sig igenom....
Hoppas att Du mår bättre nu...
Kryapådigkramen.....