tisdag 11 oktober 2011

Nu kanske?

Nä fy för den lede....mörkt som satan ute...blåser gör det också......nu kan lika gärna snön komma så det blir lite ljusare ute...så det så ;)

Det ser ut som om det börjar röra på sig på jobb-fronten för undertecknad...skolan jag går på utnyttjar sina kontakter, som det väl var tänkt att de skulle göra, snart sitter man kanske i en truck nånstans i Göteborgs-området och kör över fotgängare som inte flyttar på sig i tid..haha...för när micke kör truck springer fantomen för livet...eh..eller hur den nu gick.
Ja jäddrar!!! :)

Återstår att se hur det går...ingen idé att gå händelserna i förväg...så jag tar mig en snus o lutar mig bakåt i soffan...snus ja......minskat på rökningen här...ska snart sluta helt med ciggen...fan...måste...snus är ju dessutom så mycket godare..och nyttigare...nja...jo..eller?.JOOO...det är nyttigt, lägger beslutet på den nivån...basta ;)

Ha de gött!

5 kommentarer:

Sillen sa...

Hmmmmmm, nyttigt???? Min vän hävdar precis det samma ja att de skulle vara nyttigt. Men jag håller nog inte med..Men klart tron försätter berg haha. Kan du sluta röka e ju bara det guld värt, så jag får väl acceptera att sunusen sen då e nyttig..

Rolle sa...

Tjena Micke
Länge sen :-)
Själv lade jag ner snusningen för ca 3 år sedan och har inte rört en prilla sen dess. Om jag röker? Näää....njaa.jo kanske lite...nån gång:-) Men jag är inte rökare...eller ?
Haregott
Rolle

frunatmaken sa...

Kul att det verkar röra på sig. När det gäller mörket har du helt rätt. Jag var nyss ute med hunden och inser att jag banne mig måste hitta pannlampan. Hur jönsigt ser inte det ut på en skala men jag har ingen lust att bryta benen i terrängen.

Gubben sa...

Kör själv sedan ett år med enbart snus. det går kanonbra fast visst kan man sakna en cigg ibland.
Hoppas att det ordnar sig med jobbet.skriv bara och tala om vart du o din truck befinner er så vi vet var vi ska vistas;)!!

Guldkryckan sa...

Sillen: Ja va sjuttan...kan jag förskjuta min första infarkt med några år så är det ju värt det :)

Rolle: Ja, det var ett tag sen...välkommen tillbaka... :)

Frun: Pannlampa é grejen det...!

Gubben: Japp...meddelar tre dagar innan vart det blir...hehe