torsdag 13 oktober 2011

Fjunhojt...

...eh...fulhojt...fan...vet inte ens hur hans namn stavas...så vi skiter i det ämnet, är så många andra som skriver om han ändå ju. ;)
Intervjun avklarad idag......och det gick riktigt bra, sen återstår ju att se hur det blir med deras "kund"...! (Fan...låter som om jag varit hos en Hallick ju..)

Så kanske man blir en i deras "stall" snart....man kanske skulle gjort en "ferdinand", ni vet han på julafton, allt för att få platsen...men...nä...inte mitt bord...artig och trevlig...det får räcka....så desperat är jag inte...men det var en förbaskat trevlig tjej som intervjuade mig...inte så svårt att vara trevlig då ju...har ju ännu minnet av en intervju-dam från ett annat sånt företag som var en riktig subba, ligger 3 år tillbaka i tiden det där..men jag har ett bra minne för sånt....men som sagt...detta gick bra...!

Pluggar lite kvalitetsstyrning här på kvällskvisten.....burr och usch...mycket matte i denna delen av kursen....inte mitt bord det heller helt klart...men...det ska göras...och så får det bli... (fy för den lede)

See ya...!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Matte som kan vara så kul, vad trist det är att så många fått för sig att de inte kan och att det därför är trist.

Guldkryckan sa...

Frun...: Jo...egentligen....de som håller på med det verkar tycka det är kul...själv lider jag alla helvetes kval när det kommer upp siffror med parenteser runt dem..hehe!

Rolle sa...

Håller med dig lite där Micke. Man får lite rysningar när man ser såna däringa uppställningar :-)
Själv sitter jag just och funderar på om jag ska emigrera från detta land med korruption och dekadenta jävla politiker som alltid klarar sig ifrån sina brott. Om dom inte är kvinnliga förstås. Då åker dom dit så det rungar om det ! Men dessa jädra gubbar som sitter i sina kostymer och ser ner på oss vanligt folk dom kommer undan med precis vad som helst. Själv vill jag resa mig upp och skrika rätt ut på nåt stort jädra Sergelstorg för att visa hur det känns!
Hoppas det går bra för dig med jobbet i alla fall :-)
Haregott
Rolle

Guldkryckan sa...

Rolle: Då känner vi likadant...banditer och rövare överallt där uppe som kommer undan med allt....bedrövligt.

Tack för lyckönskningen, den kan behövas...ha de bäst :)

Sillen sa...

Tja matte å jag hör ju inte heller ihop. Vet inte vad som hände, men det ville sig inte riktig. Säger jag å jobbar på en ekonomi avdelning hahaha.

Å holten hit eller dit.. Jävla mansgreri.. Finns inget mer att säga!

Ha en fin helg, å gött mos Micke haha.

Ruth i Virginia sa...

Rolle

Har du läst om vad som försiggår på många torg i USA just nu? Folk står opp och skriker - inte skriker precis - men protesterar mot banker och miljonärer och orättvisor i samhället. Om det blir nån ändring, får man vänta och se.

Om du hittar nåt land som inte har korrupta och dekadenta politiker, låt mej veta. Kanske jag följer dej dit :)

Guldkryckan sa...

Rolle: Jag hänger på också ;)

Stattinskan sa...

Nä, vi skiter i Juholt och förrästen blev det ju inget av "skandalen"
Jag pluggade ju också igår, men tack och lov ingen matte - det är liksom inte riktigt min grej ;-)

Lennart sa...

Är det inte Tjuvholt eller Ljugholt han heter? Minns inte riktigt...