lördag 15 oktober 2011

Helg!!

Stoppar in en snus under läppen, lutar mig bakåt här i soffan och reflekterar över gårdagen..............................................................................................................................

japp...det gick snabbt... (ett rim om nu nån missade det)...! ;)

Inte ett skit att rapportera egentligen...nä...vilket miserabelt liv man lever...händer inte mycket...speciellt när plånboken kippar efter andan i ren panikångest över hur tom den känner sig...den ville ju ut på krogen och träffa andra plånböcker...men icke sa nicke... stackars jävel ;)

Hade ju iofs lite att pyssla med ändå förstås...! Men ändå...!

Men visst är det gött att vakna upp en lördagsmorgon när solen skiner iallafall...inga "dagenefter" symtom...jodå....kaffe...en kanelbulle....inte så fel egentligen...eller hur?

Ska väl ta mig ut en sväng är det tänkt....ICA hägrar vid horisonten med lite nya inköp av varor....så får det bli.
Ha en fin helg nu allihop...det har jag..!

7 kommentarer:

Lennart sa...

Jag och mitt liv innehåller inte mycket heller att tala om. Var till ICA vid Mölndalsvägen i dag i alla fall och även till Backaplan, (inget roligt ställe) och råkade ut för bilköer, stängda vägar och folkmassor. Så i kväll är det ju Lotto också, då du! Då kanske det kan bli lite sprutt eller något litet innehåll i livet. Hoppas jag.

Snejky sa...

Man kan tycka att de inte händer nåt emellanåt. Men dessa tre sista månaderna på detta året innebär minst 1 rolig grej varje månad hos mig..
Men.....det var år & dar sen det var så....

Kramelikram till dig & Mrs.....

Guldkryckan sa...

Lennart: Lottot sprack här...igen..urk ;)

Snejky: Frun hälsar åter..kramis! :)

Lenjangel sa...

Hej Micke!
En så trevlig överraskning att se ditt avtryck inne i bloggen! Det var så länge sedan jag läste här hos dig! Så fint du gjort det på din sida!

Hoppas allt är bra!
Sov gott!
Lena

Guldkryckan sa...

Lenjangel: Hej på dig, jo det var ett tag sen jag var inne hos dig också, bokmärken som försvinner du vet...men nu är ordningen återställd :)
Ha de bäst.

Anonym sa...

Plånbok med panikångest är inte kul. Hoppas du fick hem lite mat och potatis i alla fall.

Guldkryckan sa...

Frun..: O ja...kylskåpet välfyllt :)